Historian om bävern och noll-koll på ryskan.

Som vanligt på onsdagar hade vi datakunskap idag. Som vanligt på datakunskapen var det segt. Nått som inte är vanligt på datakunskapen var ratt det var sjukt varmt där inne idag.
Det var varmt och jobbigt.
Jag gjorde en bäverhistoria i PowerPoint. Den högg ner ett träd, släpade iväg det, gjorde ved av det och tog med sig det till sin väderkvarn han bodde i. Väderkvarnen låg vid en liten...å/bäck/flod. Sen kom storken med ett barn till honom.
Det var sött.

Jag har klippt mig förresten. Inget speciellt iofs, eftersom jag är sjukt missnöjd den här gången också. Förstår inte riktigt varför frisörer inte kan klippa en lugg på rätt sätt. Jag ser ut som en liten nörd. Men jag har hört att nördar kan vara rätt söta ibland och håret växer ju ut nån gång. Så jag kan väl leva med det.

Imorrn är det torsdag och jag har bara två lektioner. TJO! 

Sagt på ryskan:

Blanka: Bla, bla, bla...Simone, hänger du med?
Simone: Ja, visst, självklart.
Elin: Vad är det vi pratar om?
Simone: Ingen aning.

Trött och tack.

Jag är trött. Väldigt trött. Rent generellt sett. Tur att det är sommar snart. Ska bli skönt. Att man har ca. 325485095 prov och 8383920 andra grejer att göra innan lovet orkar man inte riktigt tänka på just nu. Det gäller ju att leva för dagen, yeees. Fnys.

Och så borde jag säga thanks to the Bear. Det var bussigt. Och lite småroligt.

Mycket mer var det inte för idag.

PowerPoint och Boss for leader.

Imorse hade jag Nationellt prov i engelska. Uppsatsdelen. För mig gick det käpprätt åt helvete. Utan att överdriva. Hann skriva inledningen och lite av själva huvudinnehållet, sen vips, var tiden slut. Aja, jag orkar inte bry mig direkt.
Lunchen var ju trevlig i alla fall. Sjukt kul.

Idag har jag mest suttit framför datorn med PowerPoint. Varför vet jag inte, eftersom jag inte har nån skoluppgift eller så. Wellwell, det är ju roligt, plus att jag kommer vara bäst på provet sen också.

Jag hade lite rätt om min inställning till Boss for leader, SMK:s nya album för er som inte vet det. Det blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på det. Det är ett sånt album man måste få smälta ett tag. Nu kan jag inte sluta lyssna på det. Borg of hate är min favorit just nu. Eller nej förresten, Sponsored by destiny. Eller nej förresten, Hänt. Eller nej förresten, Speedboats. Eller nej förresten, Dysparennia. Eller nej förresten, Spanska förhoppningar. Eller nej förresten, Malmö beach night party. Eller nej förresten, The world welcomes fame. Eller nej förresten, Han som tuggar med öppen mun dör. Eller nej förresten, Pälsmästaren.

Så sjukt onödigt
                                            66890-53
Hej, en Popadelica, tack!


Kaffe och...ännu mer kaffe.

Jag har börjat dricka kaffe igen. Det är väldigt gott, men dåligt. Eftersom jag inte druckit det på hur länge som helst tar jag igen allting nu. Jag dricker alldeles för mycket alltså. Har druckit 4-5 koppar nu, inom loppet av två timmar. Det är för mycket för mig. Jag är lite (mycket) stirrig, lite (mycket) skakig och lite (mycket) pratig nu. Tyvärr är jag själv hemma och har därför ingen att prata med. Det är väldigt dåligt. Nyss började jag skratta åt att det blåser och regnar ute. Det var kul. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är lite uttråkad. Funderar på att ringa nån för att prata av mig lite. Det vore nice. Vet dock inte om det finns nån som orkar lyssna på mig. Jag skulle kunna börja prata med Håkan som är på min vägg. Jag tror inte jag kommer få nått svar. Det är tråkigt. Samtidigt kan jag säga vad jag vill utan att han käftar emot. Det är bra.

Jag lyssnar på
Din Stalker. Det är den där Hannes från SMK, för er som inte visste det. Det är inte lika bra som SMK, men det gör inget. För det är bra i alla fall. Dock inte bra att blanda det med koffein. Man blir wierd av det.

Imorrn har jag nationellt prov i engelska. Det dåliga är att jag inte kommer kunna sova ikväll. Nått som är ännu mer dåligt är att jag "måste" äta frukost hos mammsen imorrn, eftersom golv-slipar-gubben kommer hit kl. 7. Han tejpar igen våra dörrar. Det betyder att jag bara kan hållas i hallen och i köket. Inget av rummen har möbler. Plus att han ska hålla på med en JÄTTEstor slipmaskin i båda. Den låter säkert högt. Jag vill inte vara i vägen för den, för då kanske den slipar mig med. Det gör säkert ont. Då missar jag nog provet. Det är inte bra. Därför går jag till mamma. Tji fick du, hemska slipmaskin.

Väntar på mail gör jag också. Det är lite tråkigt. Man vill ju ha besked liksom. Men om det mailet jag vill ska komma kommer, så har det varit värt det. Det skulle vara rätt tufft faktiskt. Och kul. Jag och Elin skulle göra det bra. För vi är bäst. Och ja, de är bäst, så det skulle bli perfekt. Jag skulle gilla det i alla fall.

Nu är jag kissnödig och vill gå och kräks (som man säger på Norrköpingska).

Hej då.

Popadelica och Peace & Love.

Nu är helvetesveckan äntligen slut. Det blev, trots all stress och plugg, en väldigt bra vecka.

I torsdags satt syrran och kollade biljetter till Popadelica. Jag satt och smålipa från min plats i soffan om att jag också ville dit. Då sa min käre mor att om jag la fram ett bra kostnadsförslag så kunde hon och pappa lägga ihop till min biljett + de andra kostnaderna (vandrarhem, mat, hemresa osv). Jag blev lika förvånad som...ja, förvånad blev jag iaf.
Som om det inte var nog med att jag kan åka till Popadelica och se SMK, Laakso, Shout out louds, Koop, Pluxus, osv, osv, så fick jag igår reda på att SMK, Damien Rice och Weeping Willows är klara för Peace & Love. Det känns väldigt bra. Det känns som om Peace & Love är rätt given för min del nu.

Btw, efter några månaders paus har jag börjat lyssna på Strokes igen. It's nice, yes.

Julfest och sömnproblem.

Julfest i lördags då. Självklart var det sjukt roligt. Min julklapp var dock inte så kul, eftersom jag redan har en tandborste. Fias däremot, ojojoj, den var ju...perfekt. Synd bara att den hamnade på taket till slut.
Mer tänker jag inte säga, det är lite svårt att sätta ord på roligheter. Allt var roligt, både det jag gjorde och inte gjorde. Eller vad man säger.

Sömnproblem har jag fått också. Antar att det är för att jag har sån ångest inför nästa vecka. Imorrn ska jag göra tidningsjobb direkt efter skolan. Inte så jobbigt, om det inte vore för att jag inte fått tag på någon fotograf, eftersom de som jobbar på NT är lediga så mycket. Alltså måste jag ringa runt imorrn från skolan och hoppas på att nån är ledig. Annars ligger jag jäkligt risigt till, eftersom artikeln ska vara klar på måndag morgon. Och det är i det allra senaste laget, då det ska publiceras redan på tisdag. Så jag får liksom inte lämna in det försent.
Jag och Elin har en SH-redovisning på torsdag, ev. fredag. Fult att vi bara fått 2 lektioner att leta fakta och sånt där. Extremt fult.
Som om detta inte var nog har vi ryskaprov på fredag också. Jävligt kul. Jag har dock varit smart den här gången och börjat plugga redan idag, istället för att stressplugga onsdag/torsdag.

Iofs gör inte det mig mindre stressad.

Ge mig fredag kväll nyss, tack.

Jag var duktig och lärde mig hela kapitel 8 i ryskan idag. Blev dock inte så lycklig när Elin berättade för mig att det är kapitel 9 & 10 vi har prov på. Aja, det är ju säkert bra att kunna iaf.

Har snart lyssnat igenom SMK:s nya album. Efter ett första intryck är jag lite tveksam, faktiskt. Det känns som att de besökt lite för många technoklubbar där i Tyskland. Well, det kanske blir bättre ju mer man lyssnar på det. Jag tror det iaf.

Halvars och påskgodis.

Jag har varit lite slarvig här känns det som. Jag tänker dock inte kompensera det med något vidare fylligt inlägg, utan mer en snabb up-date.

Jag har ätit årets första Halvarsglass. Den var god. Om jag kunde skulle jag gifta mig med hallonsorbé. Nu kan jag inte det. Det är synd.

Var och påskhandlade med mamsen i...måndags tror jag det var. Det var lite stressigt. Vi köpte 4,5 kg godis till helgen. Det är sjukt mycket godis. Så mycket att man vill kräkas när man ser allt på en gång.
Igår la vi undan lite till påskkärringarna som, kanske, dyker upp idag. Jag la undan sånt som jag vet att småbarn inte tycker om och diverse karameller som jag tror är lätta att sätta i halsen. Nej, jag gillar inte tiggande småbarn och ja, jag är väldigt elak.


Jag vill inte att det ska bli nästa vecka. För då måste jag göra det där jobbet jag inte orkar göra. Och så har jag ryskaprov. Gud vad roligt.


Ettårsdag och 1 april.

Kom på idag att bloggen fyllde ett år igår. Dåligt av mig att inte uppmärksamma det som jag hade tänkt göra.

Idag är det 1 april igen. För er som inte vet det är det min favoritdag. Lagom varmt, nästan sommar och allt roligt framför sig. Man har givetvis spelat Håkan på högsta volym under dagen. Det är ett måste.

Igår var det festligheter, men jag orkar inte berätta allt som hände. Det var en väldans rolig kväll i alla fall. Blev kanske lite för mycket dock, på alla sätt och vis.

 
                                                   66890-52