Stjärtklapp och kontotömning.

På draman skulle vi redovisa pjäsen vi var och såg. Dossicialia hette den. Rätt bra. Sjukt svårt att redovisa dock, med alla detaljer och konstiga grejer som var i första akten.
Jag fick rollen som en av två osäkerhetsvakter. Det innebar att jag var tvungen att typ...catwalka fram till scenkanten, vända mig, klatcha mig själv på rumpan, ropa "AOOOW!", vända om och gå tillbaka igen. Sjukt pinsamt. Men det var jävligt hett ska ni veta!

På median skulle vi göra klart våran tidning. Vi gjorde klart den på en och en halv timme. Då fick vi gå hem. Så istället för att sluta 16.30 slutade vi 14.30, vilken lyx alltså.

Kanin-te, det är grejer det!

Jag och Elin åkte och köpte våra Hultsfredsbiljetter direkt efter skolan = kontotömning. Jag valde att betala med kortet, då det inte ens lika illa som att räcka över 1725 kr. på riktigt så att säga.
Så, no turning back now, ey!
SMK blev klara idag också. Klockan 4 på lördagen (alltså söndagsmorgon), sicken bra tid alltså.

P.s Jag ÄLSKAR Speedboats <3


En lång vecka och Wii.

Det var ruggigt längesen jag skrev. Därför kommer en rätt utförlig uppdatering om hur den förra veckan såg ut.

Måndag: Kort dag som vanligt. Började med svenska, där vi skulle jobba vidare med våran namn-uppgift = läsa NT och Folkbladet ca. 5 gånger vardera i tidningsrummet. Efter det var det idrott. Till vår stora glädje fick vi reda på att vi haft våra timmar för i år och därmed inte behöver ha nåra fler lektioner den här terminen = slutar nu 9.30 på måndagar. Vi hade avslappning nere i gymet, mysens. Rätt intressant hur svårt det är för 17-åringar att bara ligga stilla och slappa i en timme. Lite väl mycket fniss, trevligt var'e.

Tisdag: Draman var värre än nånsin. Vill inte gå in på detaljer eftersom jag blir irriterad, det räcker med att säga att det är sjukt skönt att jag slipper det nästa år. Så skönt att jag skulle kunna kasta kläderna och springa ett varv runt skolan.
Blev klar med SMK-artikeln. Asdålig textmässigt, hygglig lay-outmässigt. Jag blev rätt nöjd.
20.30 mötte jag Elin vid korsningen. Fullpackade med i-Pod-mackapär, vin, bröd, potatissallad, filtar och sånt där begav vi oss till skolan. Där grillade vi, försökte få igång i-Pod-mackapären, tränade inför morgondagens brännboll (vi siktade mot A-huset eftersom det är där vi har matte och naturkunskap), drack, grillade och var allmänt roliga och fulla. Vissa hurtbullar skulle tälta också, men jag och Elin vill inte bli avskräckta inför Hultan, så vi vinglade hem strax efter ett. Grymt trevlig kväll.

Onsdag: Efter att ha sovit ungefär 3-4 timmar tvingade jag mig upp ur sängen. Fortfarande lite vinglig efter gårdagens vin cyklade jag och Elin till hurtbulls-tälts-tjejerna på skolan. Vi gjorde en snabb avstickare till Statoil på vägen, där cola och tuggummi införskaffades. Butiksbiträdet fattade läget direkt när vi kom in och var så där rolig och allmänt trevlig. Jag blev jävligt sur, mer för att jag inte kunde bli sur på honom för att han var så gullig än nått annat.
Vi mötte hurtbulls-tälts-tjejerna på skolan och begav oss mot brännbollsturneringen. Efter att ha druckit cola och ätit en macka var jag fit for fight för lite brännboll, eller, ja...
Vi kom näst sist och vann inte utklädningstävlingen. Menmen, man kan ju inte vinna allt. Finalen var dock rätt spännande, vår parallellklass SpMp1b mot SpMp3c (som bara hade stora killar i sitt lag). Jag och Elin var de enda som hejade på SpMp3c, alla andra buade åt de stackarna när de hämtade sitt segerpris. För det var de som vann, faktiskt.

Långhelgen, generellt: Har inte gjort mycket alls. Jag har slappat mycket, suttit vid datorn mycket. Sen har det blivit en del Wii också, eftersom syrran äntligen fått det nu. Trodde det skulle bli lugnare här hemma när man slapp höra allt tjat, men nääärå. Nu är det tjat om Zelda istället, och är det inte det så är det Zelda på högsta volym eller syrran som skriker nått om död, monster, pilar, hästar osv. Tröttsamt, men vadå, det är ju kul att spela när man får det.
Sen har jag upptäckt tjusningen med baseball också. Satt uppe två nätter på raken och kollade. Sjukt kul nu när man börjat fatta reglerna och grejer.

Sen så finns det vissa saker som är svårare än andra. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det faktiskt. Eller, det vet jag, vet bara inte hur. Kanske är bäst att göra't innan det går lite för långt. Vore bäst för alla, inte minst mig själv. Funderar på att bli lite mer självisk, skulle nog må bättre då. Så skulle jag kunna säga en massa saker jag inte kan säga nu. It would be nice, yeees.

Nu skall jag och mamsen ut och springa i regnet. Det ska bli niiice.

Fredag och klyftpotatis.

Fredag, finally, och min helvetesvecka är över. Jag och Elin kom på härom dan att det faktiskt inte är så jättemycket plugg kvar längre. Det känns ju kanoners faktiskt.

Idag stod jag för matlagningen. Klyftpotatis gjorde jag. Tyvärr gjorde jag den för bra, för nu ska mamma tvinga mig att göra det varje vecka, även på mina pappa-veckor. Sicken en alltså. Hon är bara ute efter min klyftpotatis, jag känner mig så utnyttjad!

Nu kraschade MSN också, så nu är jag inte bara utnyttjad, nu är jag avskärmad från omvärlden också.

Skönt att sova imorrn. För jag är trött. Inte bara trött-trött, utan trött på det mesta. Allt. Så jävla trött.

PowerPoint och snor.

Jag är fortfarande sjukling. Var hemma fram till lunch, kände mig tvungen att gå på datakunskapen eftersom vi hade prov. I PowerPoint. Det var dåligt. Hassan är dålig.

Nått jag inte orkade med idag dock var teatern. Eller, mamsen förbjöd ju mig också. Så det är ju alltid en ursäkt om snor, hosta och feber inte duger.

Nu skall jag kolla på Grey's.

Det sätter punkt för världens kortaste och mest meningslösa inlägg.

Eller en grej till, det där gjorde mig mer irriterad och upprörd än vad jag var innan.


Popadelica och förkylning.

I helgen var jag i Göteborg och på Popadelica. Göteborg finns inte så mycket att säga om egentligen. Kul att träffa Sebbe igen och staden var lika underbar som vanligt. Trots vädret.
Popadelica var trevligt. Jag säger bara en grej: SMK FOR THE WIN!
Sjukt kul att få höra de nya låtarna live. Synd att de bara fick spela en halvtimme, jävla förseningar att sabba för det bästa  bandet. Längtar väldigt mycket till Arvika då man får se dom på Apollo igen. Hoppas det blir lika grymt som förra året. Lär iofs bli bättre. Ja, det blir det.

Så har jag gått och blivit überförkyld också. Jag tror vi har kommit fram till att allt är Antons fel. Nån måste man ju skylla på.
Hade nationellt prov i matte imorse. Inte så jädrans kul när man var febrig. Inte så jädrans kul att ha världens mest irriterande tjej bakom sig heller för den delen. Började med att hon inte kunde bestämma sig för om hon skulle sitta eller stå innan provet började. Sen när hon fick formelpappret sa hon "Är det här provet?! Inte? Åh, vilken tur, jag hade ju inte klarat det alltså." Vadå dunderblåst.
Som om detta inte var nog så började hon knäppa med pennan som att hon inte kunde annat. Sen började hon dunka den i bordet.
Ja, jag ville skrika fördomsfulla grejer åt henne, men jag höll mig lugn.

Efter det var vi tvungna att redovisa våran grej på draman. När man är febrig är det inte så lätt att stå på en scen och bara hurtig. Det gick trots allt bra, men efteråt började det hetta i hela kroppen och jag blev yrslig. Det var läskigt.

Kom också på att jag måste gå på teater imorrn. Med draman. Nej, jag får ingen komp för det. Det värsta med detta är att det är Grey's OCH hockey imorrn just den tiden jag är borta. Så pissigt, det enda som känns någorlunda bra med onsdagar tar dom från mig. Bara drar bort det och spottar på mig.
Mitt liv känns så sjukt meningslöst.
MENINGSLÖST!


                          image37

Gbg och IFK.

Idag bär det av till Gbg. Finally! Och jag som inte ens packat än. Äh, det ordnar sig.

Sagt på fotbollen (derbyt mellan IFK och Sylvia, that is)

- Ja! Det är så de ska tas!
Killarna på raden bakom efter att Thordarsons skott träffade en Sylviaspelare rakt i huvet.

- Det där är rött kort!
Simone blev sur efter att Whass blivit utvisad och ville ha rött kort på varenda spelare efter varenda liten småtackling.

- Hörre du! Du är inte på Bollis nu vad fan!
Pappsen efter att en Sylviaspelare sparkat omkull en reklamskylt.

- Nej, Sylvia spelar ju också.
Simone var fyndig när Peppe frågade "Är det bara IFK som spelar i Superettan idag?"

- Det där är rött kort!
Ja, som sagt.

- IFK tar ledningen i den 71:a minuten genom nr. 19 Bruno Santos.
Eller så utökade Santos till 2-0. Fast det är ju bara vad jag tycker, speakern kanske inte höll med.

Valborg och självmordstankar.

Jahopp. Som alla nog redan vet har det vart Valborg och grejer. Det blev lite festligheter på Antons land. Eller mycket festligheter. Lite för mycket. Kanske.
Jag vet inte riktigt. Det finns liksom så mycket att säga om den kvällen, men inget jag direkt känner för att skriva här. Plus att jag och Elin redan har diskuterat sönder allt som går att diskutera.

Idag har varit en skitdag. Har varit trött som ett as, slagit mig åtskilliga gånger PLUS att jag råkade sätta mig i sås i matsalen. Den enda gången jag glömmer att titta stolen innan jag sätter mig så har det suttit en gris där innan. Så typiskt.
Förut var jag lycklig för det är sovmorgon imorrn. Sen fick jag reda på att vi har nationellt prov igen och därför börjar 8.00 istället för 9.50. Vadå bli ännu mer sur.
Det har helt enkelt varit en sån dag då man tänker "Jag skulle kunna ta livet av mig, utan att må dåligt över det senare."

Kan dock inte gråta för mycket, eftersom det är fotboll imorrn kväll. Sylvia - IFK, derby, yeees! Plus att det snart är fredag. Och på fredag åker vi till Gbg för att träffa Sebastian. Mysens. Plus att det snart är lördag. Och på lördag åker vi till Husqvarna och går på Popadelica. SJUUUKT KUL!

Dagens låt: Extreme - No respect
(nej, jag har aldrig hört hela låten och den snutten jag hört var inte särskilt bra)