Stora saker från rymden kan faktiskt krocka med jorden.

Idag i Aftonbladet står det om en stooor asteroid som kanskekanskekanske kommer krocka med jorden om ca. 28 år. Det är 1 chans på 46 000 att det smäller. Det är tydligen är rätt stor chans enligt de där gubbarna som kan mycket om rymdskräp. Så nu börjar man se över olika åtgärder man får ta till om den sätter kurs mot oss. De pratar till och med om att sätta människor på jättestenen. Värsta Armageddon. Hoppas Bruce får följa med. Om karl'n är kry då vill säga.
Egentligen skulle det vara ett rätt coolt sätt att dö på, att få en asstor asteroid i huvudet. Tänk dig att det är en ljummen sommarkväll, du dukar upp med grill, brassestol och några kalla öl och käkar lite samtidigt som du väntar. Kanske spelar lite kubb med, eftersom man borde avsluta livet med det mest meningslösa och tråkigate spelet som finns. Sen när det börjar bli dags sätter du dig till rätta i stolen med ett par glajer och ser hur den där bjässen kommer in i atmosfären och sedan mot just dig i en hiskelig fart. Och sen poff. Jag skulle ärligt talat inte ha något emot det. Speciellt inte eftersom jorden nog inte är en så trevlig plats efter en sådan smäll. Tänk bara på hur dinosaurierna hade det.

Nog om rymdstenar. Eftersom det inte kommer hända än på ett tag (om det över huvud taget händer) måste man fortfarande bry sig om skolan. Och där inkluderas ryska glosor.

Tonight I'm dreaming and I wish it stayed here forever
My lungs are empty and right now I want to scream, I want to scream
And tonight I'm telling you everything I'm never ever gonna regret this, never ever
My head is spinning and it's been like this forever
My conscience is breaking up and my confidence is coming back, it's coming back
And tonight I'm telling you everything I'm never ever gonna regret this, never ever




Ekologisk Lemon Curd.

Den här veckan har jag inte druckit kaffe på morgonen. Den här veckan har jag varit ovanligt trött i skolan. Det är lite dåligt så där.

Elin har värsta brännsåret på armen. Detta sår tillverkar alldeles egen Lemon Curd som sugs upp och lagras i plåstret. Väldigt ekonomiskt och rätt miljövänligt. Kanoners.

Väntan kan vara riktigt ledsamt. Även om man inte väntar på något bra. Man vill bara få det gjort liksom.

Jobbigt.

(What's the story) Morning glory

Tiden går väldigt fort. Alldeles för fort. Kanske därför det tar så lång tid mellan inläggen. Det känns som att jag skrev något föregående dag, men sen tar man ser efter så var det flera veckor sen. Skumt.

Skolan flyter på som vanligt. Man har en hel del att göra som vanligt. Man struntar i allt plugg och gör ingenting istället som vanligt. Allt är som vanligt helt enkelt.

Tråkigt.

Fast man har ju några ljusglimtar i skolvardagen. Det gäller ju att hålla fast vid dom, även fast jag är rätt säker på att en grej kommer kastas om och bli ett helvete istället. Men nu ska man ju inte tänka så.
Jag skulle dock behöva vakna upp ur mina sönderanalyserande tankar och sjukt vridna fantasier. Men det är svårt, mycket svårt.

Jag kanske kan skriva en bok eller nått.

Need a little time to wake up
Need a little time to wake up wake up
Need a little time to wake up
Need a little time to rest your mind