Förhör på lek, YEY!

Idag är jag så där äckligt trött som man bara är på onsdagar. Sjukt lång och tråkig dag som avslutas med ryska, den stora favoriten. Hur dum var man inte som valde det där meningslösa språket. Hade glosor tills idag också. Blev ett litet miniförhör på det, men bara på lek förstås, som Blanka sa det. Fick 2 av 13 rätt. Well done, Smonie.

Eftersom jag är så himla trött och på så taskigt humör så låter det som en bra idé att stänga in sig i rummet ikväll. Tända alla ljus som finns (det är rätt många faktiskt), sätta på lite musik (typ...Jens Lekman, Death Cab och lite sånt), ligga i sängen och stirra på tapeten.
Frågan är ju om jag inte förtjänar lite choklad också, eftersom jag inte ätit det på flera veckor. Annars skulle ju en stor kopp te sitta riktigt fint.

Har också upptäckt att väldigt många av de senaste inläggen är lite väl negativa. Det är riktigt illa, så jag ska skärpa mig, jag lovar. Nästa gång jag skriver ska det vara nått kul/nått positivt/nått glatt osv. Jag lovar det med.

Tråkig dag med tråkig MPR.

Idag var en konstig dag. Tänk hur rytmen kan rubbas så mycket av att naturkunskapen på morgonen var inställd.
MPR:en var väl inte så värst rolig idag. Tidnings-layout alltså. Först ha genomgång i 1½ timme, sen sitta och göra en sida själv som inte tog mer än en kvart. Efter det ska man vänta en timme innan man får gå därifrån. Tur att vi slutar 16 istället för 16.30 nu när vi har strimmor. Den där halvtimmen gör mer än vad man kan tro.

Osäkerhet kan verkligen ställa till det så att det blir genant, även om det egentligen inte ska vara det. Det finns liksom ingen anledning.
Elin vet nog vad jag pratar om.

Dummis-Pod.

Igår surade min I-pod. Den blev lite upprörd när jag skulle byta låt. Antar att den prompt ville lyssna på just den låten, eftersom den hakade upp sig och inte ville stängas av/byta låt/sånt där. Pojken tittade på Johnny, it was.
Hur som helst blev jag väldigt sur tillbaka, det är jag fortfarande. Eftersom jag förmodligen måste göra fabriksgrejen med den så att all musik/bilder/sånt där försvinner. Och att ladda in ca. 25 Gb musik är inte så roligt som det låter. Faktiskt.

Som jag sa förut till
Jonte-ponte på Fräcka; dagens I-landsproblem blir fler och fler och alltmer komplicerade.

För alla er som oroat er över min i-Pod, ta det lugnt, allt gick bra. Jag behövde inte göra fabriksgrejen med en. Jag fixa't ändå.

Sen så förstår jag inte varför alla blir likadana av att prata med mig. Först Jonte-ponte, sen Henka OCH sen "Lite annat folk". Alla tre, samma sak, inom loppet av 10 min. SUCK säger jag bara.

Ett tips: om ni ska skriva en bokanalys, gör det inte 2 månader efter att ni läst ut den. Man kan glömma vad som stod.

Idag fick jag reda på hur gammal en ko kan bli. Det var rätt svårt att ta reda på, eftersom jag är en sån person som inte har tålamod till att leta på internet. Så jag frågade en Henrik istället. Henrik kan allt. Så nu vet jag att en ko blir ungefär 25 år. Jag känner mig lättad.

I don't like this.

Nu börjar det där komma tillbaka. Det som jag skulle bli av med. Vet inte riktigt hur jag ska reagera, vad jag borde göra eller om jag borde göra nått över huvud taget eftersom det egentligen inte var någonting. Det känns bara taskigt på nått vis och jag har lite ångest över det ögonblicket jag måste ta itu med det på riktigt. Det kommer bli ruggigt jobbigt. Om jag inte har tur. Fast det lär jag ju inte ha. Typiskt mig.



För att jag blir glad när jag tänker på det.

Läskig kväll.

Jag upptäckte nu att de senaste inläggen varit tråkigt korta. Dåligt av mig.
Det här lovet har gått otroligt sakta. Inte hänt nått roligt alls, fast det är väl mitt eget fel I guess. Det är till och med som så att jag längtar tillbaka till skolan nu. Det ska bli spännande.
Idag var man på IKEA för typ...tredje gången på bara nåra veckor. Dumma rum som aldrig blir klart. Jag höll på att slå ihjäl tre småkillar som var sjukt jobbiga. Att småpojkar alltid ska springa runt och slåss och skrika hela tiden. De ser sig inte för heller, de asen.

Sen blir det skräckfilmskväll med folket. Det ska bli läskigt. Hoppas jag hamnar bredvid nån som jag kan hålla i handen, så blir jag inte lika rädd.

Nu kom Elin hit. Nu skall vi gå till Ektorp och hyra filmerna.

Tråkigt.

Igår blev det Fräcka med folket. Det var lite småtrevligt, men efter ett tag blev vi uttråkade. Så då stack vi hem till oss istället. Hos oss blev det käk. Det var gott. Efter det blev det The Cure-DVD i rummet. Det var kul.
Nu har jag tråkigt. Det är tråkigt.

Utsvävningar.

Idag kom jag på 2 grejer (egentligen 1 grej vid två tillfällen) som får mig att fnissa/skratta osv. Egentligen är det inte kul, men så som det ser ut just nu är det väldans kul. För mig alltså. Eftersom jag glömt bort att jag tänkte så just då. Iofs kan utvecklingen gå åt fel håll, då är det inte lika kul längre. Fast, det ska ju jag se till att det inte gör.
Eller nått sånt.

Syndigt.

Idag var det en go-wild-dag på stan. Det gjorde Simone väldans mycket fattigare. Jag vill inte säga några exakta siffror, men det var mer än vad jag hade råd med i alla fall.

Ikväll ska jag kanske gå och se
Felix spela med sitt band. Kan ju bli intressant det där. Hoppas på att få med några till Fräcka eller Världens efteråt. Får se hur det går.

I felt like I could just fly
Yes, yes, it was a very good song.

3 små måsten på en fredagkväll.

Jag måste:
* sluta tänka så mycket
* sluta vara så osäker
* sluta sönderanalysera allting

Tre små steg. Det klarar jag nog.

Trevlig dag idag istället.

Hej!
Det är torsdag och jag är glad.

Världens sämsta eftermiddag.

Tänk så snabbt allt kan vända. Jag kände mig hyggligt glad på dagen, iaf så glad man kan vara på veckans sämsta dag.
Sen var det ju datakunskap med Hazzz....an då. Vi skulle tydligen ha prov på excel, något som inte kom fram till mig förrns på förmiddagen = omöjligt att hinna plugga. Hur som helst så förklarade jag för Hassan hur läget var och att jag hellre pluggar och gör provet nästa gång, än att sitta där och fatta nada. Men nääärå, då ska jag göra så mycket jag kan.
Tredje gången jag ropade på honom för att förklara att jag inte kunde någonting så tog jag till med den lite hårdare rösten. Först då fattade han att jag faktiskt inte kunde något för att jag inte haft möjlighet att plugga, så då får jag en bok om excel att jobba med. Det var ungefär så här "Öppna excel. Här har vi rutor." osv. osv.
ROLIGT.

Efter det så var det ju givetvis RYSKA. Givetvis hade jag glömt att göra läxan. Givetvis hade jag (under datakunskapen) börjat må illa och ville kräkas.
Men jag överlevde och som tur var var mammsen snäll och hämtade mig på de Geer, så jag slapp gå hem med mitt illamående.

Så, nu har jag gnällt av mig lite. Ahh, skönt värre.

Dåligt.

Jag kom precis på att jag glömt berätta om Jens Lekman-spelningen in das Finspång. Dåligt av mig. Eftersom jag är lat och att det har gått en vecka, orkar jag inte köra igenom allt nu.
En sak vill jag dock säga; Grillen är bäst.


Baracker alltså.

Jag börjar tro på det där med matlagning, trots att Karl Johan-svamp-sås är äckligt och att bakpotatisarna var lite bleka.

Var och hälsade på pappsen förut, i hans lilla container-barack. Litet var det. Stackars liten. Hoppas det går fort att renovera badrum, så han inte bryter ihop totalt.
En av en del positiva saker med att ha skilda föräldrar, man har ett annat hem att gå till medans det andra är invarderat av högljudda badrumsgubbar.

Imorrn är det måndag. Igen. Lite dåligt. Iofs känns det lättare nu för tiden, av många olika anledningar.
Imorrn, på måndagen, ska vi införskaffa diverse möbler till Rummet. Det gäller ju att få lite ordning på tillvaron nu. Ordning är bra. Jag gillar ordning.

Det känns trevligt, det mesta.

Pete och pizzabak.

Idag gör vi pizza, utan tonfisk.
Pizza utan tonfisk är en dålig pizza, enligt mig.
"Lite annat folk" ska äta här också. Bra, eftersom han har varit riktigt dålig (usel) på att dyka upp på fredagsmiddag den senaste tiden.

Sen så hade jag ju hoppats på att få göra min muntliga presentation av Pete Doherty idag på svenskan. Så att man hade haft det gjort. Men det fick jag givetvis inte.
Iofs så får jag ju extra tid att träna, fast jag lär väl sjabbla ändå, yr som jag är.

Förresten så kommer jag köra ner syrrans leksakssynth/keyboard i halsen på henne snart. Det där ljudet tar livet av mig.

Fest I Valen och Jens Lekman.

Redan torsdag. Tiden går skrämmande fort. Skönt, men skrämmande.

Dagen började med film på Harlekinen, "En obekväm sanning" närmare bestämt. Jag var rädd för att jag skulle bli besviken med tanke på de höga förväntningarna jag hade innan. Fast det blev jag ju inte, så klart. Den var väldigt, väldigt, väldigt bra. Faktiskt.
Efteråt gick jag och
Elin och diskuterade hur det skulle blivit om Al Gore vunnit presidentvalet istället för (fuskisen) George W Bush. Vi hann inte direkt dra några riktiga slutsatser förrän våra magar skrek efter mat. Det ledde till en falafelmåltid på Poseidon.

Imorrn är det, som de flesta med någorlunda koll vet, Fest I Valen på Kammaren. Vi (jag och Elin, vilka annars) har bestämt att det ska bli jättekul.
Sen har säkra källor gett mig information om att en viss typ har vissa planer för mig imorrn. Well, vi får se hur det går. Det var ju likadant förra året och alla vet ju hur det slutade...Fniss.

Just det. Jens Lekman på lördag också. Bra att de tog bort den där åldersgränsen. Det är så löjligt med sånt.
----------
Något senare
Jag  började tänka på senaste Fest I Valen. Jag vill hylla den kvällen med en bild, som jag har gjort själv. Det är fri tolkning, men jag kallar den "Fru Dahlstedt och hennes röda hus."