Jag är en vampyr.

Nu har det vänt. Nu är jag glad igen. Nu är det inte jävla piss skit bajs bajs bajs längre.

Fem stycken fick IG på matteprovet. Jag tror jag är en av dom. Skulle inte bli förvånad.

På söndag ska jag klippa mig. Äntligen. Det ska bli ruggigt skönt, var ju faktiskt väldigt länge sedan sist. Jag fuderar på att vara vågad och prova något helt nytt. Som en liten förändring så där liksom.

Ska bli kul att höra Markus skiva sen också. Hela alltså. Det man hört hittills är ju väldigt bra. Grejt.

Nu borde jag ta tag i allt jag måste göra, när man fick sluta tidigt och allt. Kanske gör jag det. Kanske inte.

Hej hej.

Helvete.

Jag blir så jävla förbannad. Jävla piss skit bajs bajs bajs.

För & Emot (som icke-för, inte emo i bestämd form, men det kanske ni fattade)

För:
*
Det är alltid uppfriskande med spontangrejer
* Skön paus från allt vad skola och plugg heter
* Det är inte varje dag man får göra roligheter näst intill gratis
* Det är inte ofta man är i huvudstaden
* Spännande att se Radiohuset eftersom radio är något jag skulle vilja jobba med. Som ett studiebesök typ
* Bilresor är trevlig, även om de är korta
* Jag förtjänar det

Emot:
* Missar en smula av skolan
* Kommer hem skitsent, inte bra med tanke på matteprovet på torsdag
* Firefox AK har aldrig riktigt satt sig fast för min del


Detta inlägg var enbart för att jag svart på vitt skulle få se att För-listan är betydligt längre och att jag därför inte borde tveka. Denna gäller, enligt mig, även för Elin. Med parentes på den sista för hennes del kanske.

Ingen disciplin här inte.

Jag tänker inte berätta om vårat Jelloparty, eftersom Elin och Fia redan har berättat det som är värt att berätta.

Dagens morgon, alltså imorse, var den hemskaste morgonen på länge. Det var en sådan morgon då man hade kunnat gråta floder och kräkas samtidigt bara för att man var tvungen att gå upp. Helst av allt hade jag legat kvar i sängen, men tuffing som jag är tog jag mig upp och gjorde allt som man gör en vanlig måndagmorgon. Jag var fortfarande på rätt taskigt humör när jag begav mig till skolan, men efter att ha varit med Elin en stund och efter att kaffet kickat in var det väldigt svårt att fortsätta vara sur. Humöret vändes helt och jag blev gladare än vad jag varit på länge. Som jag sa till Elin, det var tur att inte vädret var jättefint, för då hade mitt humör nått himmelshöjder och jag hade förmodligen kastat kläderna och varvat skolan ett antal gånger. Så, det taskiga vädret höll mig på en ganska lagom nivå. Tur var väl det.

Jag var i princip bara hemma och vände efter skolan. Det var ju redaktionsmöte på NT 16.30 och eftersom jag ville hinna svänga förbi Din Sko innan var det bara att ge sig iväg. Jag kom dit och upptäckte till min förvåning att de skor jag ville ha inte fanns i grått, som jag av någon konstig anledning fått för mig. Så det fick bli ett par svarta istället, så kan jag och Elin trippa runt i likadana tillsammans. Som om folk inte redan tror att vi gör precis samma saker, har samma kläder osv. osv. ändå liksom.

Sen gick jag till H&M. Jag var  fast beslutsam om att inte köpa mer än skorna, eftersom jag har pengapanik inför sommaren. Det gick ju som det gick. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag kan säga så mycket som att förutom skorna kom jag hem med en kjol och en tröja.
Dåligt av mig. Men ändå rätt bra.

Nu är jag bajstrött och så sugen på en kopp te så jag skulle kunna strypa någon.

Så hejhopp och allt sånt där.

För en lång lång tid.

Äntligen helg då.

Igår kväll var jag så trött att jag inte visste vem jag var eller var jag var.  Jag gick och la mig runt 21.30 och somnade nog i luften på väg ner till sängen.

Imorse gjorde jag pannkakor á la American style. De smakade ungefär som vanliga, svenska pannkakor, men var tjockare och luftigare. De var goda. Jag är duktig.

Ikväll blir det antagligen melodifestivalen och vin med lite folk.

Ett litet "btw" får avsluta detta korta, aningens meningslösa inlägg: Håkans nya singel är jättejättebra och det är alldeles för lång tid kvar tills nya skivan kommer.

Punkt.