Duktiga Simone gör det igen.

Så att, igår var jag jättejättejätteduktig. Gick upp kl. 9 och begav mig, nästan, genast ut på en 45 min. lång promenad. Efter det slängde jag mig i duschen och så där, sen bar det av till Maxi med mammsen, sis och Malin. Mysigt var det. Hittade ett par vantar, det är rätt bra nu när det börjar bli kyligt. Och téet (hur stavas det egentligen? ;/) var gott, så jag kan inte klaga.
När jag kom hem hann jag bara sätta mig ner och äta middag så bar det av till Friskis med Elin.
Elin körde pass med Linda, våran gamla idrottslärare på Ektorp. Men hon var tydligen inte så bra på att köra hårt, så Elin såg ut helt som vanligt när hon kom därifrån.
Jag däremot, som körde i gymet, blev svettisch. Fast det blir jag ju alltid, så jag hade säkert blivit genomblöt på Lindas pass också.

Idag så vaknade jag tidigt igen och kände att det var onödigt att ligga kvar bara för att. Så nu skall jag ut på en promenad andra morgonen på raken.
Så får vi se hur långsam Jonte är, vi ska nämligen på stan sen. Som om jag inte har bränt tillräckligt med pengar redan.

Kl. 19.45

Stan var trevligt. Sanna joinade oss också, hon hade lite 18-års-presents-bekymmer.
Jag hittade ett par apsnygga skor för endast 150 kronor. Tror egentligen att de är en smula för små, men jag lever i förnekelse. Jag och Jonte köpte också ett spel (schack hör och häpna) till nästa fest. Lite töntigt med sånt, men det verkar ju roligt, så skit samma.

Nu skall jag duscha, för jag har varit på Friskis med Sanna och Fia. Det är bra grejer det!

Pizzakväll!

Ikväll är det pizzakväll med mammsen, sis, Jonte, Elin och "Lite annat folk". Ni som tror att vi ska köpa pizza, ja alltså....Vi ska inte det, vi gör egen. För det är mycket godare.
Sen är det Idol givetvis. Med lite gottgott givetvis. Och ni som tycker att vi är tjocka som äter pizza och godis på samma kväll....Ja, vi är det. Fast vi förtjänar det dock, eftersom vi har härdat ut nu till lovet.

Och nu kom Elin hit, så nu ska vi fixa degen. Den till pizzan alltså.

Jag gillar det inte, men jag gjordet det ändå.

Will it be ok?
Blue skies

How are you feeling today?
Alone, together

How do your friends see you?
Jag har varit i alla städer


Will you get married?
Holiday

What is your best friend's theme song?
The boy looked at Johnny

What is the story of your life?
The ha ha wall

What was high school like?
Nu kan du få mig så lätt

How can you get ahead in life?
The way it is

What is the best thing about your friends?
Cartoon music for superheroes

What is today going to be like?
Dom dimmiga dagarna

What is in store for this weekend?
Get on with your life

What song describes you?
Campaign of hate

To describe your grandparents?
Narcissist

How is your life going?
Scared

What song will they play at your funeral?
En vän med en bil


How does the world see you?
Magiskt men tragiskt

Will you have a happy life?
Rockenroll blåa ögon

What do your friends really think of you?
Take it or leave it

Do people secretly lust after you?
Ize of the world

How can I make myself happy?
Dom kommer kliva på dig igen


What should you do with your life?
Don't be shy

Will you ever have children?
Det är så jag säger det

Hektisk dag.

Idag har det varit en mycket effektiv dag. Nästan lite övereffektiv faktiskt.
Dagen började med en 3 timmars uppsatsskrivning i aulan. Jag behövde bara 1 timme och 45 minuter på mig. Efter det var det NK-förhör på arter och sånt där. Det gick väl inte så värst bra, va.
Efter det var det glosförhör på engelskan och det gick väldans bra.

Direkt när jag kom hem slängde jag mig över spisen, det var ju trots allt jag som skulle laga maten. Curry-kyckling (qourn för och och
sis givetvis) med pasta. It was delicöst, om jag får säga det själv.
Direkt efter maten fick jag slänga mig över ryskaböckerna. Var tvungen att lära mig 30 glosor och svara på 14 konstiga frågor tills imorrn. Och nej, jag kan fortfarande inte alla glosor.

Som om inte det här var nog ska jag, mammsen, sis och kanske Gabbi och Freddi till Harrys. Där är det roligheter ivkäll. Magnus Betnér alltså, vilken kille.

Någon: Fan, fick ni så många poäng? Är ni värsta pluggisarna eller?
Matilda: Jag är vänsterhänt.

Feststädning är alltid lika kul.

Som ni säkert redan vet (iaf ni som läser bloggen) var det part-a här i lördags. Det var faktiskt mycket, mycket trevligt. Mycket roligare än vad jag hade trott och mycket mer folk än jag hade väntat mig (jag och Elin kom fram till att det var runt 40 som mest).
Städningen efter var dock inte lika rolig. Det var ölburkar utanför rabatten, krossat glas utanför porten, glas lite varstans, två trasiga blomlådor och lite fläckar av alkoholhaltiga drycker i nästan varje rum.
Men jaja, sånt får man ju ta och det tog ju inte så lång tid att städa heller. Och pizzan och colan efteråt vägde upp det, det var så otroooooligt gott.

Sen så var det väl slut med det. Det hade kunnat bli bra, istället blev det inte alls. Det är lite synd.

På Outsiders är det en kille som har ett "riktigt förhållande" med en docka. Han beskriver hur hon är som person, vad hon gillar och hur deras sexliv är.
Det mest roliga med det här är att han fick en rundvandring på en fabrik som tillverkade just såna dockor. Han gick runt där och klämde och kände och tog kort på nakna dockor. Då undrar jag, om hans "förhållande" med sin egna docka nu är så seriöst som han påstår att det är och hon är så intelligent och bra som han säger, borde inte hon då blir jävligt sur? Jag menar, där gick han runt och tafsade på nakna tjejer som var av samma skrot och korn som hon var. Han borde väl ha så pass mycket vett i kroppen (ja, alltså, han är ju psyk, men ändå) att han inte gör så mot sin "flickvän". Jag menar, om jag vore en docka och min "partner" gick runt på en fabrik som var full av andra nakna dockor och gjorde så, skulle jag bli jäkligt upprörd. Har vi ett seriöst förhållande så har vi. Bara för han kan tänka, känna, prata, se, höra, röra sig osv. osv ger väl inte det honom rätt att behandla mig hur han vill?
Det är ju han själv som säger att förhållandet är som vilket normalt förhållande som helst, då borde han väl stå för det och leva efter sina egna åsikter.
Skämmes ta mig fan!


Party-party.

Igår hade jag besök av syster-yster och Jennifer. Vi kollade på idol, käkade lite gott och så där. Efter ett tag kom "Lite annat folk", Fia och Sanna också. Det var trevligt.
Efter lite snabbtittande på Hipp Hipp, var det Musikbyrån för hela slanten. 5 timmar långt program med Håkan, The Strokes, The Hives osv. osv.
It was greaaaat.

Ikväll är det Part-a borta hos mammsen. Jag känner mig inte så jättepepp, to be honest. Men jag antar att det ändras sen när man väl är där och så.

Dagens låt: David Sandström - Leni leni
(bara för att jag blivit lite småkär i honom)

NO! WHY?! POR QUE?!

Men gud så jobbigt allt skulle bli helt plötsligt då. Att folk ska hålla på och ändra saker hela tiden.


Cykla är kul. Fast tråkigt.

Jag kan inte sluta tjata om det men iaf; imorrn har vi ryskaprov = ångest = huvudvärk.
Det kommer gå åt helvete.
Istället för att åka hem direkt efter skolan för att plugga, åkte Elin och jag och tränade istället. Det känns både bra och dåligt. Fast med 3.5 km på bandet och ca. 30 min på cykeln så får jag faktiskt känna mig bra. Trevligt nu  när man hittat tv:n på de där sakerna också.

Nu ska jag dricka minst 1 liter Ramlösa - Skogshallon/plugga/kolla på tv.

NICE.


Persikohud och borttagning av ögonpåsar.

Som vanligt på tisdagar har vi haft medieproduktion. Idag skulle vi retuschera bilder vi tagit på oss själva. Vi skulle göra oss "snygga" som det så fint hette. Vi fick fixa persikohud på oss själva, ta bort påsar/skuggor under ögonen, förstora ögonen, göra kinderna rosiga, osv. osv.
Det var lite ytligt, men dock intressant att se vad man kan göra med en dator.

Det dåliga med den här dagen är att man alltid är trött och har huvudvärk när man kommer hem. Och det blir inte så bra när man måste plugga en massa eftersom man har 2 prov, 2 förhör och ca. 3 "vanliga" läxor inom loppet av ungefär....en vecka.

Gud så skönt det kommer bli med lov.

Födelsedag och filmkväll.

Jag har fått klagomål av en viss person för att jag inte varit så aktiv här den senaste tiden. Därför får jag väl ta och skriva några rader.
Igår fyllde syster min 19. Några delar av släkten kom därför och hälsade på, vilket var en mycket trevlig upplevelse. Morfar var rolig som vanligt. Ska nog börja skriva upp allt kuligt han säger och släppa en bok med alla citat. Jag tror det kan bli en storsäljare.
Igår kväll såg jag, pappa och syster på Enemy at the gates. Väldigt bra film faktiskt. Det var nog första gången jag såg en film om andra världskriget som inte handlade om hur bra USA är. Det var trevligt. Sen att det var lite hunk i den var ju inte något minus direkt.

Nu skall jag gå ut och promenera/jogga, hurtig som jag är.


Skräckfilmskväll.

Igår var det skräckfilmskväll med Elin, Fia, Melinda, Carl (Spunk!), Jennifer och Sanna. Det var rätt läskigt, men samtidigt väldigt kul eftersom det alltid är så överdrivet i sådana filmer.
Trevligt att träffa Carl också, det händer ju inte varje dag direkt.

Idag ska jag till Fräcka och träffa Hanna. Mysigt ska det bli. Jag funderar redan på vilken macka jag ska ta. Det lutar dock åt den där med tonfiskgojs på, Kajsa Warg om jag inte minns helt fel?

Imorrn ska jag till Doktor Lennart i Linköping. Läskiga Lennart. Läskigt ska det bli.

Over and out.

Fniss.

Sebastian ringde precis. Han och Jonte plankade på spårvagnen och åkte fast. 800 kronor i böter. Var. Det är ju lite ironiskt, med tanke på att Sebastian är rätt uppmärksam på spårvagnen och brukar klara sig. Menmen, så kan det gå om man lever farligt i Gbg!

Kl. 18.16
Det där var ju verkligen jätteroligt, synd bara att det  händer när det egentligen redan är försent.


Isolering.

Jag kommer inte orka möta världen idag.

Det blir bara fel hela tiden.


Hamstern Lasse med sitt hjul.

Igår på medieproduktionen skulle vi komma på en egen story som vi skulle göra bildmanus till. Jag, Klara och Tomas bildade en liten grupp. Hur tror ni det gick kl. 15.30 då man var väldigt trött?
Vi hade otroligt roligt. Det slutade med att det blev en historia, i korta drag,  om hamstern Lasse som fastnade i sitt hamsterhjul. Eftersom vi var tvungna att ha med olika bildutsnitt och sånt där, så tänkte vi ha en extrem närbild av Lasses ögon när de ploppar ur. (de gör det för att han vrålar så mycket av smärta)
Visst, det blev en väldigt omogen och oseriös story, men vi hade roligt under tiden iaf.

Jag och Klara måste ju fixa med våran fejk-Håkan-intervju tills tisdag. Jobbigt är det, men roligt blir det.
Så måste jag ju fixa min uppvärmning också. Vet inte riktigt vad jag ska göra, nån som har nåra tips?

Ut med krokar, in med affischer.

Idag har jag försökt mysa till mitt rum hemma hos pappsen. Kände att fiskkrokarna var lite läskiga, så jag rev ner lite såna prylar och kastade upp några affischer istället.
Det blev ju lite bättre, men fortfarande inte bra. Well, well, kommer ju få ett apsnyggt rum hos mammsen snart.

Imorrn har jag förhör i på naturkunskapen. Känns inte alltför bra då jag knappt pluggat nått. Förhoppningsvis går det bra iaf.

Albert Hammond Jr.

Sitter just nu och lyssnar på Albert Hammond Jr's debutskiva. Det låter riktigt bra, faktiskt. Får väl ta och tacka "Lite annat folk" för att han skickade det.

Kl. 21 28
Har precis varit ute och gått med Melinda och Elin. Fick då höra lite grejer om den där jävla idioten. Förstår inte riktigt hur hon kan göra allt det där. För det första, ska man inte vara så elak mot en elev som hon uppenbarligen är mot Adnan. För det andra ska man inte kalla en jävligt bra lärare för såna saker.
Hon är verkligen dum i huvudet, inget rätt någonstans.
JAG VILL SLÅ HENNE! 

Dagens låt: Albert Hammond Jr - In transit