Noll tidsuppfattning och förkyld. Igen.

Jag har ingen tidsuppfattning längre. Jag vet inte vilken dag det är. Vet inte hur lång tid det är till Arvika eller tills skolan börjar. Det är jobbigt men samtidigt skönt. Splittrat med andra ord.
Kom på nu att jag inte berättat om Hultsfred. Tänkte väl inte göra det nu heller. Det enda jag kan säga är: Dykesdikning? CHECK!

Satt precis och gick igenom hela humordokumentet och kom på att det hänt sjukt mycket på 2-3 år. Trots att de åren gått otroligt fort. Menmen, jag antar att livet bara blir bättre och bättre. Jag hoppas det iaf.

Sen så är jag ju förkyld igen också. Känns som att det borde räcka snart. Jag får nog kolla upp det där snart tror jag.



The master of milkshake! säger:
picki kan du vara själv! 
lost in a forest säger:
neje, picki är ingen person. det är ett uttryck som man kan använda hur man vill
lost in a forest säger:
som en svordom: PICKI OCKSÅ!
lost in a forest säger:
som ett kärleksord: vad picki du är....
lost in a forest säger:
som en fråga: picki?
lost in a forest säger:
som ett svar: picki
lost in a forest säger:
som ett utrop: PICKI!
lost in a forest säger:
som ett substantiv: det är en picki
lost in a forest säger:
som ett verb: jag pickiar
lost in a forest säger:
som ett adjektiv: bollen är picki
lost in a forest säger:
som en åsikt: jag tycker picki om detta

She is one of a kind.

Hultsfred och att inte vara ett dugg pepp.

Imorse vaknade jag och var allmänt förväntansfull inför den här veckan. Jag ska ju trots allt till Hultsfred. Hela dagen gick åt att köpa nödvändiga saker, packa, planera osv. osv. SEN helt plötsligt BARABOOM! Så ringer syrran och släpper bomben: The View HAR STÄLLT IN.
Som att det inte räckte med att Razorlight gjorde det tidigare i veckan. De enda två banden man egentligen känner behov av att se, de enda banden man faktiskt kan berömma Rockparty för att ha bokat i år, ställer in. Båda två. Vad är oddsen för det?
Nu känns allt bara allmänt meningslöst. Jag skulle faktiskt inte må ett dugg dåligt över att stanna hemma. Eller, det skulle kännas med tanke på att jag lagt lite drygt 2000 spänn på den här jävla skiten, men för det andra liksom. Just nu känner jag bara för att köpa 3852903 tetror vin så jag har nått att göra i alla fall.

Jag känner helt enkelt inte för att leva längre.

Ingenting och allting.

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera här på den senaste tiden. Jag har väl varit för upptagen med att göra ingenting, antar jag. Eller ingenting och ingenting, jag har ju trots allt varit i skolan och stirrat i väggar och tak i väntan på betygsnack. Har gått rätt bra det här året, trots att jag slappat. Ta det nu inte så ordagrant, jag har slappat enligt mina mått mätt. Så att, ja...

När jag inte varit i skolan har jag gjort andra diverse saker. Bla. umgåtts med folk, sprungit utav bara helvete (mh, duktig är jag), gjort min debut på taket, varit på fotboll, sovit osv osv. Fast, mest av allt har jag bara legat i soffan och slappat. Det är det bästa så här innan sommarlovet.

Sommarlov ja, det är det ju på fredag. Men innan dess är det sådant här student-utspring som alla tjatar om. Imorrn alltså. I år är det två stycken studentskor i min umgängeskrets som ska springa utav bara helvete (mh, duktiga är dom). Så grattis Jennifer och Sanna, nu måste ni bli vuxna med allt  vad det innebär. Fniss.
Dagen till ära (imorrn alltså) ska man till Hugo's. Jag och Elin ska ju tydligen med dit också. Får väl se hur det går. Det blir antingen sjukt kul eller sjukt pinsamt. Hoppas på det förstnämnda. För...det är bättre än det sistnämnda.

Nu ska jag sova. Bara för det är sådant här student-utspring som alla tjatar om, betyder ju inte det att vi får vara lediga. Nääärå, vi ska till skolan och städa. Yippie!