Sovmorgon och fest.

Nu är det påsklov sägs det. Känns inte riktigt som om man hade behövt det än, men jag ska inte klaga. Det är ju skönt i alla fall.

Idag sov jag ruggigt länge, för att vara mig. Gick inte upp förrns 11.15, rekord alltså. Egentligen är det rätt mesigt att inte kunna sova längre, men jag jämför mig ju bara med mig själv. Så då är det bra.

Ikväll blir det lite fest hos...ja, jag vet faktiskt inte vem vi ska vara hos. Det spelar nog ingen roll, huvudsaken är att man har roligt. Men frågan är ju hur roligt det kommer bli pga. vissa anledningar.
Dåligt.

Jag är seg.

Trötthet och Kevin.

Jag är trött. Extremt trött, trots att jag sover rätt hyfsat. Trots att det är ljust ute. Konstigt.

Ryskan idag var slappare än någonsin. Såg klart på dokumentärfilmen, skrev en "uppsats" om den och hade rast tills vi slutade.
Nånstans där emellan lyckades Elin knäcka mig. Det var elakt, jag blev ledsen.

Nu ska jag nog ut på promeand/joggingtur. Jag fick ju trots allt skjuts hem från de Geer idag.

Efter allt detta vill jag ge min kärleksförklaring till Kevin. Åh, min lilla nallebjörn, ses på fredag. <3

MPR och Ramlösa.

MPR, alltså. Har precis skrivit en artikel om Frida Claeson som gick här på skolan...förra året, kanske det var. Känns väldigt tråkigt faktiskt.
Inte nog med att det är tråkigt, jag är sjukt kissnödig också. Jävla Ramlösa.

Men sen är det träning! Wiho! Nått att se fram emot. Olivos alltså.



Jag vill bara be om ursäkt till Ramlösan. Jag menade inte att säga "Jävla Ramlösa". Förlåt. Love you <3

Förhör och kvällspromenad.

Idag var världens slappaste dag. På svenskan såg vi klart på Allt eller inget, som vi började se på i fredags. Sjukt rolig film, verkligen. Det är lustigt att jag bara sett den en gång förut, eftersom den har samma låga humor som jag har.
Efter svenskan hade vi förhör på idrotten. Träningslära. Yey! Eftersom jag började plugga på allvar igår runt 20 gick det väl inte så jättebra, men jag hade dock väldigt roligt åt mina förklaringar på olika begrepp. Hoppas Busch är snäll med rättningen.
Efter idrotten slutade vi. För det gör vi på måndagar. Slutar efter idrotten alltså. Es very nice, yes.

Var förbi hos Dr. Lennart idag också. Han var väldans glad och trevlig idag, antar att hans ilska har försvunnit. Vi hade så pass roligt att jag en gång fick en skrattattack där i stolen. Det var så att alla verktyg (eller vad det heter) och allt annat skräp skakade livligt. Anledningen till att jag skrattade var att han använde ett väldigt roligt uttryck. Jag har för mig att det var "pellenickel", eller nått sånt. Antingen var det själva sammanhanget som var roligt, eller var det det faktum att jag var så extremt trött som gjorde mig fnissig.

Efter hemkomst, middag och musiklyssnande blev jag otroligt uttråkad. I brist på nått annat att göra fick det bli en promenad i kvällsolen. Med Smiths i lurarna och kameran i högsta hugg strosade jag runt. Detta resulterade i några ganska illa tagna och meningslösa bilder som ni kan se
här. Det är ett bevis på att jag verkligen skulle behöva Foto A-kursen på IV nästa termin.

Sing me to sleep, sing me to sleep.
I don't want to wake up on my own anymore.



Världens och Smiths.

Igår kväll bestämde jag mig för att bara vara hemma. Slappa lite, plugga lite och så där. Sen så ringde Jonte och Elin och gav mig ett erbjudande jag inte kunde motstå. Så jag stack hem till Elin.
Efter lite kortspel och mysiklyssnande sa vi "Vi borde åka till Världens." Så vi åkte dit. Till Världens alltså.
På Världens var det packat med folk, men vi (+ Fia, Felix och tre till) lyckades trycka ned oss runt ett litet plastbord precis vid jukeboxen. Kvällens pinsammaste händelse var när jag och Jonte skulle köra igång lite musik. Lyckades hitta en Håkan-låt som passade, så vi valde givetvis den. Tyvärr var det som så att The Poodles' bidrag från melodifestivalen hade samma album- och låtnummer. Så jag fick några konstiga blickar från allt folk när den drogs igång. Det kändes en aning generande.
Jag skulle kunna nämna kvällens roligaste händelse, men eftersom man måste förklara precis allting (och det är väldigt mycket) så tänker jag inte göra det. Jag är för lat helt enkelt. Det var synd om de tjejerna i alla fall.

Jag har gått från en intensiv SMK-period till en minst lika intensiv Smiths-period. Var faktiskt väldigt längesen jag lyssnade på dom. Så nu tänkte jag att de kan återförenas och spela på Hultsfred eller nått. Inget stort så där, bara lagom.


Last night I dreamt that somebody loved me.
No hope no harm, just another false alarm.


Part-a och vårpromenad.

Igår var det fest hos Keski. Precis som förra veckan var det inte så mycket folk, men det gjorde inget, det var kul ändå. Jag hade bestämt mig för att vara hemma runt tolv senast, med tanke på nattens händelser och det faktum att jag var tvungen att vara fit for fight idag eftersom det är pluggdag idag. Som man kanske hade förstått blev det inte så, utan jag kom hem lite drygt tre timmar senare än planerat. Aja, jag är ju förvånansvärt mycket med i matchen idag ändå.

Trots det har jag inte kunnat få mig till att verkligen plugga. Så fort böckerna kommer fram får jag ångest och vill slänga dom i väggen.
Jag lyckades dock sätta mig ner ordentligt med svenskan en gång, men jag hann bara sitta i 10 minuter när
Elin skickade ett sms och sa att jag borde promenera med henne istället för att plugga. Eftersom det är så fint väder och det faktiskt är Elin vi pratar om, kunde jag givetvis inte säga nej.
Det blidde en promenad ner till stan. Sjukt mycket folk, antar att de flesta var där för att kolla på de där melodifestivalfolket som spelade.
Blir så äckligt trött på folk som alltid ska svänga ut mitt framför en eller bara gå rakt på en utan att ta nån som helst hänsyn. Som jag sa till Elin, allt handlar om linjer. Och nej, jag orkar inte förklara här vad jag menar med det.

Jag borde ha tagit med mig mina skor för att för andra gången gå till Din Sko och byta, men som med allt annat den här veckan blev det inte av. Dåligt av mig.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sis tyckte jag skulle följa med till...öh, nån, där det är förfest innan Parklife. Skulle iofs vara mysigt, eftersom det är så trevligt folk och det var väldigt länge sen, men det känns så pissigt sen när man inte kan följa med ut. Så det kanske blir en Fräcka eller Världens istället.
Och ja, att det är lite drygt 15 månader kvar tills man är 18 känns lite segt, men man får ju göra det bästa av situationen.

Bara så ni vet, så är Håkan och Libertines väldigt trevligt att lyssna på när man har vårkänslor.

And maybe there's a way to let it go

Översvämning och positivt tänkande.

Inatt runt 1.15 vaknade jag av att pappa pratade i telefon. Jag trodde givetvis att det var morgon och att han kanske sjukanmälde sig eller nått.
Jag somnade om men vaknade rätt snabbt. Den här gången av att en främmande gubbe pratade med pappa i lägenheten. Jag hörde honom säga nått om att "jag går ner till källaren". Nu jävlar är det grejer på gång, tänkte jag och gick upp och ut i köket. Där stod pappa, i enbart kalsonger och t-shirt, mitt i ett hav av vatten. Han stod med våran sopskyffel och skyfflade upp vattnet i hinkar. När jag frågade vad som hade hänt sa han lite skyldigt "jo, alltså, jag kissade på mig lite." Ja, min pappa kan vara lite omogen ibland, men det var hemskt roligt.
Tydligen var det så att regnet på taket, och ja det regnade MYCKET inatt, på nått sätt åkte ner genom hela jävla höghuset och ut i vårat kök.
När jag gått och lagt mig sprang den främmande gubben in och ut nåra gånger, innan han kom tillbaka med en stor uppsugningsgrej som sög upp vattnet. Den lät hemskt mycket. Ungefär som en brunstig älg som inte fått nått på länge.
Allt detta ledde till att jag mellan 1.15 och ungefär 4 knappt sov nånting alls. Detta ledde i sin tur till att jag var väldans trött i skolan och att jag, när jag kom hem, sov i lite drygt 3 timmar.

Menmen, man ska se positivt på det hela, vi kommer ju få nya köks- och hallgolv gratis nu iaf.

Händelselöst och grubbligt.

Sen i tisdags har jag:

* varit hos kusinen Alex som fyllde 23, grattis!
* somnat på ryskan
* kollat på hockey
* grubblat
* segat i skolan
* grubblat lite till
* upptäckt att
"Lite annat folk" gett ( inte gett GETT, men ni fattar) mig ett par skor där en var en 39:a och en var en 38:a, det blev roligt

Jag har då kommit fram till att denna period varit väldigt fattig på några egentliga händelser. Jag har också kommit fram till att jag grubblar/tänker alldeles för mycket. Och då menar jag verkligen FÖR mycket.

Imorrn blir'e fest hos Keski igen. Det kommer tydligen lite nytt folk. Kan ju bli trevligt, trångt dock, men trevligt. Iofs så kan det ju bli mysigt när det är trångt, grr, Fia.

Det är inte lätt när man inte vet hur andra tänker. Eller hur man själv tänker heller för den delen.



Kom på att jag satt mig själv i en dålig sits till nästa vecka. Skolmässigt alltså.

På måndag ska våran argumenterande uppsats på svenskan vara inne, nej jag har inte börjat med den.
På måndag har vi även förhör på idrotten, nej jag har inte pluggat till det.
På onsdag har vi prov i datakunskap (jävla Hassan att säga till bara en vecka innan), men jo, jag kommer ihåg hur man gör. Det mesta iaf.
På fredag har vi prov i matte, nej jag fattar ingenting och nej jag är inte klar med kapitlet.
På fredag har vi även prov i ryska, nej jag har inte pluggat på det.

Sen så är det ju smågrejor som att CV:t ska vara färdigrättat, läsa i naturkunskapsboken osv. osv.

Så, ska man göra så som man gjorde förr, att man tar tag i det gör allting och sen skärper till sig i skolan så man slipper sånt här? Eller ska man slappa i helgen, inte göra någonting och hoppas att det löser sig? (som det faktiskt oftast gör)
Hm, decisions, decisions.

Shoppingtur och jobbigt pass.

Vi var lediga idag med. Det var nice. Vaknade dock av en massa karlröster och borrar. Det var inte nice. Kommer  blir skönt när de är klara med alla lägenheter.

Efter en seg morgon/förmiddag ringde jag Elin för att säga åt henne att vi skulle till stan. Så vi gick dit.
Jag hade som mål att hitta några tröjor, vilket jag faktiskt gjorde. Tror dock att ett butiksbiträde tyckte jag var lite spydig när jag sa "Ja, fast du vill ju bara sälja" när hon sa att tröjan jag provade (och som jag var lite tveksam till)var jättesnygg på mig osv. osv. Jag kompenserade det med att försöka vara så trevlig som möjligt sen framme vid kassan.

Kl 17 var det Friskis, Olivos pass givetvis. Det kändes verkligen att jag har varit sjuk och inte tränat på ett tag. Höll på att svimma nånstans där i mitten, men det känns ju bra nu iaf.

Nu måste jag göra den där förbannade ryskaläxan som jag har tänkt göra i ett par dagar nu. Tråkigt värre.

Överlevnad och tappad skrivlust.

För er som gått och oroat er kan jag tala om att jag inte dog hos läkaren. Alltså lever jag, även fast det var på vippen till att jag hängde mig själv imorse i förebyggande syfte.
Dr. Lennart var trevlig som alltid. Fast man märkte dock att han var ganska arg. Det kändes liksom. Tur att jag bara var där inne i en typ en kvart.

Ringde damen angående NT-jobbet igår också. Damen ifråga är med och arrangerar en föreställning med en massa barn som jag ska skriva om. Allting kring det där verkar bli lite krångligt. Jag tycker det är jobbigt. Sen kan det ju vara så att jag tappat lusten att skriva på det senaste. Det känns inte alltför bra, då det är ett jobb man egentligen inte vill släppa taget om.
Jag får hoppas att skrivsuget kommer tillbaka snart, annars kommer det blir svårt.



Idag gjorde jag den där uträkningen som man egentligen inte vill göra. Jag kollade hur mycket pengar jag kanske kommer att behöva till sommarens festivalbesök. Jag kom fram till att det är minst 4695 kr. Än så länge har jag bara sparat ihop ca. 2000. Sen så räknade jag ut att jag bara kommer kunna spara ungefär 2000 kr till. Det kommer nog inte riktigt gå ihop sig det här.

Egentligen så hade allt löst sig. Jag hade ju bestämt mig för att inte åka till Hultsfred i år, eftersom det är en rätt crappy line-up än så länge. Eller inte crappy, bara inte-värd 1695 spänn. Men idag så kom jag på hur det är på Hultsfred. Att det ändå är...Hultsfred vi pratar om. Så nu är det bara att hålla tummarna för att jag får ihop pengarna. Ska tvinga mamma och pappa att ge mig ett påskägg med pengar, var.
Jag vill ha sommar och festival nu!

86 dagar kvar till Hultsfred.
99 dagar kvar till Peace&Love.
114 dagar kvar till Arvika.

Geléhallon och nytt badrum.

Igår spelade vi spel. Vi=jag, mammsen, syrran och Henrik. Jag vann inte, det var dåligt.
Mammsen tyckte det var hemskt roligt att klibba fast ett geléhallon på näsan. Iofs så såg det rätt kul ut, speciellt när hon skulle härma en terrier hon sett i skogen och studsade upp och ner på stolen. Geléhallonet studsade det också.

Kom hem till pappsen idag. Badrummet är äntligen klart, efter ca. 6 veckor. Sjukt snyggt faktiskt. Iofs så skulle allt vara snyggt, om man jämför med hur det var innan. Fast nu finns det ju spotlights som man kan reglera ljuset på. Man kan få värsta mysbelysningen, vilket är perfekt när man ska bada. Tjejigt värre.
Pappa är dock väldigt sur över att toalettstolen sitter så högt upp. När vi kom in pekade han på den och sa "Se så högt upp den sitter. Kolla!" Jag satte mig på den och upptäckte att jag kunde dingla med benen utan att slå i golvet. Så jag sa "Titta, jag når inte ner, jag kan till och med dingla med benen."
Det kändes konstigt.

Imorrn är jag ledig, men som jag tjatat om rätt länge nu så ska jag ju till Dr. Lennart i Linköping imorrn. Sjukt läskigt. Jag är jätterädd och jättenervös och jag vill verkligen inte göra't. Detta trots att jag har mammsen med mig som min skyddsling.

Yes, I will die.

Födelsedagsbarn och blå sockertårta.

Gårdagen blev något roligare än väntat. Vi var hemma hos Karro. Vi åt en glasstårta med spunnet socker på. Sockret var blått. Det var Erics tårta. Han fyller år idag. Grattis.

Mer orkar jag inte säga. Faktiskt. Eller, det finns nog inte så mycket mer att tillägga. Det var en rätt hyfsad kväll ändå. Så hyfsad att jag ska sega i sängen hela dagen. Och det är ju alltid ett tecken på att det inte var tråkigt.

Vid middagsbordet
Syster: Alltså, jag kan inte äta mer nu. Innan jag började äta var jag hungrig, men nu tar det stopp.

Awh, hon är för söt alltså.

Och det där med läkaren på måndag. Jag känner att jag vill kräkas så fort jag tänker på det. Jag är livrädd, ärligt talat. LIVRÄDD. Jobbigt, jobbigt, jobbigt.

Dagens låt: Slagsmålsklubben - His morning promenade
(jag har kommit in i en väldigt kraftig SMK-period. Om det skiter sig med Arvika ska jag strypa nån av arrangörerna)

Regnrock och måndagsångest.

Jahopp. Då är ju frågan vad som blir av med den här kvällen. Först skulle vi på Regnrock (mer som tidsfördriv än som nöje), sen skulle vi kanske till Sörping på fest. Nu verkar det som om man går till Keski en stund, sen till Regnrock.

Det känns som att det kommer bli en rätt lam kväll.

Jag börjar få ångest inför måndag. Då ska jag till läkaren OCH på popcornmöte. Det första är läskigt det andra är lite tråkigt. Menmen. Dagen tar väl slut nån gång. Lär ju vara skönt på kvällen iaf.

Kräkisar och konsekvenser av tråkig undervisning.

Kräksjukan härjar här hemma. Alla förutom jag är, eller har varit, sjuka. Senast ut var syrran som blev kräkig inatt. Jag vet att det är synd om henne och att jag borde kunna ta det och så, men det var inte så jättefräscht att vakna av kräksljud mitt i natten. Verkligen inte.

Det blev en rätt intressant naturkunskapslektion idag. Ewa hade varit duktig och rättat en massa grejer. Man fick tillbaka en labbrapport + nåra frågor och en inlämningsuppgift som var en komplettering till ett oförberett förhör vi hade för rätt länge sen.
Det resulterade i ett IG, ett G- och ett "Väldigt tunnt" (observera två N). Jag anser dock att jag inte gjort nått fel, utan att det är naturkunskapen i sig som gör det, eftersom det är så himla  tråkigt. Jag tror inte att Ewa håller med, eftersom hon ställde sig precis framför min bänk och stirrade på mig jättelänge. Det var en smula obehagligt. Hon kan vara lite läskig ibland.

Ikväll funderar jag på att fly till Fräcka. Ja, fly, eftersom jag är så trött på alla klagomål. Precis hela tiden, vad man än gör. Inte konstigt att man blir som man blir.

Låt oss fly , låt oss segla bort



Hostattack och den där Blanka.

För er som inte fattat det innan, så tycker jag väldigt illa om onsdagar. Det är en sån sjukt tråkigt dag.

På engelskan såg vi sista avsnittet av Degrassi High. Trots att det inte är så jättebra, så känns det lite sorgligt. Det är ju trots allt Degrassi.
Givetvis fick jag mitt under visningen, jordens hostattack. En sån där som inte kan stoppas om man inte dricker vatten. Så jag fick rusa ut ur klassrummet. Givetvis var det fullt med människor utanför. En Johan var där också. Han följde med mig bort till toaletten så jag kunde dricka lite vatten. Givetvis dunkade han mig i ryggen för att försöka få bort hostan. Jag hade inte hjärta att säga att det inte gjorde saken så mycket bättre, det är ju trots allt tanken som räknas.


Ryskan var tråkigt som vanligt. Blanka var lite småyr som vanligt. Allt är som vanligt med andra ord.

Blanka: Bla, bla, ordningsreglerna säger, bla, vid sen INkomst.
Simone: Fniss.
Blanka: Men Simone, det står faktiskt så i reglerna.
Simone: Det är lugnt, jag tror dig. Fniss.

Är nog bara kul för mig,
Elin och de där som har henne. Ah, she's such a cutie.
----------
Eftersom Jonte har blivit kräkig fick jag slänga mig in i köket och laga mat. Det blev inte så mycket laga, egentligen. Quornbullar/falukorv med makaroner blidde det...utan sås. Hrm.

Simone:
Just ja, badrummet borde jag kanske kolla in.
Syster: Vadå, har du inte gjort det än?
Simone: Eh, jo. (Extremt sarkastiskt)
Syster: Men Simone, var inte så där sarkastisk så du blir svart om tårna.

Ehh, okej?


Panik och onödig MPR.

Idag mår jag mycket bättre. Fast jag ville inte chansa och vara i skolan hela dagen, så jag knallade dit vid lunch istället. Otroligt skönt med en promenad i vårvärmen, speciellt eftersom man hade Håkan i lurarna.
Fick dock lite panik när jag kom in i skolan. Asmycket folk i entrén som bara härjade och stod i vägen. Var nära på att vända och gå hem. Egentligen vet jag inte varför, fick bara sån ångest av alla människor och jag längtade ut till solen. Jag ville nog bara vara.

Det tog inte lång tid innan jag upptäckte att det var sjukt onödigt att gå på MPR:en. Jag hade vissa känningar redan när jag gick upp ur sängen att det skulle bli en sån där lektion man egentligen skulle kunna vara utan. Förstår inte varför jag inte stannade kvar hemma. Suck.

Även om det inte märks på det här inlägget (eller flertalet av de andra?) så är jag inne i en otroligt bra period. Så där så att precis allting känns jättelätt. Det känns ju...jättebra. Jag vet dock inte riktigt vad det beror på, eller, jag har ju mina aningar, men är inte säker. Fast det spelar ju ingen roll. Egentligen.

Nu hänger det på varje kvist en solskensoptimist

Jobbiga formler och kärleksfulla katter.

Världens bästa vårväder idag rå. Så kan inte jag gå ut. Eller jag kan, men det är nog inte så bra att promenixera i mitt tillstånd.
Jag sitter inne och pluggar matte istället. Eller, jag försöker lära mig alla formler för att kunna räkna ut volym/area/mantelarea och sånt där till olika sorters saker. Det går inte så bra, det blir mest skäll på mamma och Henkan för att de inte kan förklara så jag förstår. Och ja, jag är rätt otacksam över den hjälp jag får här hemma.
Jag ska nog skälla lite på Jan-Banan på onsdag, eftersom att allt måste vara så krångligt hela tiden.

Trots att jag är sjuklig ska jag nog bryta inte-gå-ut-regeln och traska bort till pappsen och kolla på hockey med honom. Det är ju trots allt slutspel.
På tal om vår/sport så är det ju nästan exakt en månad kvar tills fotbollen börjar. Åtvid första hemmamatchen. Mja, det blir intressant. Är ju faktiskt väldans härligt att sitta på Parken i solen, även om kvaliten på spelet inte är den bästa. Menmen, det kanske har ändrats tills det här året. Fast så säger ju jag inför varje säsong och de flesta vet nog hur det brukar sluta för IFK.

Förut lyssnade jag på en låt. Då kom jag på att jag och
Elin inte sjungit den på nån svenskalektion på ett tag. Jag kom också på att vi är rätt hyfsade på Maries musiktävlingar. Det är nice.

We should have each other with cream

En konstig skitgubbe och Melodifestivalen

Snart hugger jag av halsen. Den är så jobbig. Ont i kroppen har jag också. Dåligt. Imorrn får jag inte ( ja, det är min mamma som har förbjudit mig) gå till skolan. Kanske är lika bra. Jag får vara hemma och dricka en massa te istället. Det blir billigare, för mig alltså, än att handla hos Hasse 2-3 gånger om dagen.

Igår blev det, tack vare att jag är sjuklig, en lugn hemmakväll. Jennifer kom hit, vi kollade på melodifestivalen. Inte för att det är så mycket underhållning, men det är ju bättre än att inte göra någonting alls.
På tal om Jennifer så är hon sämst på skitgubbe. Inte att hon är dålig så, utan för att hon kör med jättekonstiga regler (antaligen amerikanska, jävla Eric) där man får göra lite hur man vill. Jag blev lika förvånad varje gång det var hennes tur. Verkligen sämst. Hade det inte varit för att hon är min kompis hade jag kört ut henne ur lägenheten och kastat kortleken efter henne. 

It's heavy, it's on my mind


En väldigt öm hals och hur man generar en lärare.

Ikväll var det pizzakväll. Elin, Johan och "Lite annat folk" kom hit. Eftersom det var min tur att laga mat idag hade jag, heeelt själv, hackat allt som skulle hackas + att jag hade gjort degen. Det är något som jag är väldigt dålig på. Att göra degar alltså.
Något som jag är ännu sämre på är att baka ut degen. Den drar bara ihop sig. Så fastnar den överallt. Då har man på mer mjöl. Sen blir det för mycket mjöl. Då går ingenting längre. Då ger man upp. Man springer in till mammsen, som håller på och badar lillsyrran, och lipar. Man får mammsen att ta upp lillsyrran ur baljan och fixa degen åt en. Då blir man glad.

Huxflux kom Fia och Sanna också. Egentligen skulle vi sett på film. Det blev dock inte så. Vi kollade på Hjälp och Welcome to Sweden istället. Det var skojigt.

Idag är jag rätt förbannad på min hals. Jag känner mig inte sjuk på nått sätt, men jag verkar ha dragit på mig värsta halsinfektionen. Det gör ont när jag pratar, äter, sitter och gör ingenting osv. osv. Plus att jag hostar. Rätt mycket. På lunchen i cafeterian fick jag världens attack. Host hela tiden. Adnan tyckte dock att jag hade en sexig röst. Det kan ju stämma. Man blir alltid så glad av honom, he is one of a kind alltså.
Tur för mig att jag fick Hasse att klippa upp den där satans honungsflaskan så jag kunde få det i mitt te. Det kändes bra, med tanke på att jag och Elin kämpat med den där flaskan hela veckan och han bara sagt "Mja, jag tänkte vänta tills den är helt slut innan jag köper en ny."

Igår var vi då (vi=jag och Elin på Arbetets museum och kollade på den där föreläsningen. Vill inte kommentera den nått. Så jag gör inte det. Det roliga är att vår lärare Marie var Dj där och spelade lite tjejmusik. Andra gången vi gick fram för att prata med henne såg vi att hon börjat dricka öl och grejer. Efter ett tag, precis innan vi gick hade hon börjat dansa lite där vid sitt Dj-...bord.
Sen när vi hade svenska i eftermiddags så kommer hon in och säger att hon är jättetrött. Hon hade som ursäkt att hon suttit och rättat bokanalyser hela natten. "Yeah right" tänkte jag och Elin. Jag antar att det syntes på oss, eftersom hon snabbt, men tydligt sa "Det var ju inte så att jag var Dj och drack en massa öl och så där." "Vi såg minsann att du hade börjat dansa när vi skulle gå, hörredu", fick hon som svar. Hon såg en smula generad ut, kanske är nått man kan använda mot henne sen. Moahahahaha.

Som avslutning på detta sjukt långa och rätt onödiga inlägg, så vill jag bara säga:
VÅÅÅÅÅR!
Och att jag givetvis har inlett säsongens Håkan-musik-nötande. Får se om det håller sig ända till hösten i år, med tanke på att han inte lär  spela live det här året. Det kommer blir intressant.

 

C.V och Internationella kvinnodagen.

Nu är jag äntligen klar med mitt C.V. Har iofs bara jobbat med det idag, så "äntligen" var väl lite fel ord att använda. Det var bra att jag tog mig i kragen och fixade det, eftersom det är inlämning imorrn. Lär dock få tillbaka det för att korrigera, men aja, det är ett problem jag får ta då.

Jag har blivit så slapp när det gäller skolan. Det känns bra faktiskt. Mycket bra.

Idag är det då Internationella kvinnodagen. På samhällskunskapen diskuterade vi vad vi borde göra. Jag tyckte vi skulle klä av oss nakna och springa nåra varv runt skolan för att hedra kvinnokroppen. Det togs väl emot sissodär, tycker jag. Framåt slutet på diskussionen TROR jag vi kom fram till att vi borde diskriminera alla pojkar och att de skulle vara våra slavar för dagen.
Tror inte riktigt att det är det dagen går ut på, men det var inget vi tog hänsyn till.

Iaf så tänker jag,
Elin och (kanske) Jonte ta oss ner till Arbetsmuseet och höra på en kvinna som ska prata. Hon är tydligen mediaforskare. Hon har tydligen forskat i hur tjejer framställs i media. Sen så har hon tydligen dragit paralleller till och analyserat snyggast.com. Det är det hon ska prata om. Lär antagligen vara samma tjafs man hört förut, men man kan ju alltid hoppas på en överraskning. Och man kan ju alltid hoppas på att Jonte lär sig ett och annat och skärper till sig ordentligt. Fy alltså.

Och ja, jag är överkänslig.
Och ja, jag är väldigt konstig.
Och ja, det har blivit mycket Bloc Party efter Arvikanyheten.

Dagens låt: Bloc Party - This modern love

Självkritik och längtan härifrån.

Att jag alltid ska vara så jävla...inte dum i huvet direkt, men nästan. Förstår det inte riktigt själv faktiskt. Man kan ju vara positiv och säga att det kommer ordna sig, eller så säger man att jag kommer vara sån här resten av livet. Hoppas på det förstnämnda i alla fall, för jag börjar bli väldans trött på mig själv.

Vi ska tydligen åka till Gbg i april också. Gratta kusinen som fyller 25. Var ju ett halvår sen sist nu, börjar få lite av min Gbg-abstinens. Så det kom ju rätt lägligt.
Jag tror nog jag måste flytta dit sen när allt vad skola heter är över. Börjar ju komma in i det här Måste-lämna-Norrköping-jag-håller-på-att-kvävas-tänket nu igen. Har lyckats hålla mig ifrån det ett tag, men inte längre. Och Gbg måste ju vara Sveriges bästa stad. Ja, jag säger det trots att jag inte varit i alla städer.
Sen så får jag ju inte glömma att jag och
sis ska till New York också. Det är rätt kul att jag så gärna vill åka dit, trots min inställning till USA, generellt sett. Man får väl hoppas att man har fel, man kanske tycker mycket bra om de där. Ja, eller, hrm...

Idag berättade Elin att Bloc Party är klara för Arvika. Det känns bra, mycket bra. Sen att det ryktas om att The Hives ska dit gör ju inte saken sämre. Börjar längta sjukt mycket efter festivalerna nu, även om det bara blir två i sommar. Det finns ju inget bättre. Musik, fest, musik, musik, fest, fest, fest...musik. Det gör inget att man är lite halvsmutsig, det är det värt.
Synd bara att bandsläppen till Hultan inte har varit speciellt övertygande så här långt. Det skulle ju vara trevligt att åka dit, men att betala 1600 (+resa, mat osv) och sen inte se något som man direkt gillar känns ju lite onödigt.
Det får la bli P&L och Arvika. Det är ju också bra.

Dagens låt: Bloc Party - Hunting for witches

Vårkänslor och konstig dröm.

Idag är det måndag. Det känns lite trist, men samtidigt kul. Det var väldans vackert väder när man skulle gå till skolan, det var mysigt. Efter att ha berättat om min skumma, men dock så roliga, dröm för Elin så blev det lite sång och sånt. På grund av drömmen kunde jag inte få ur den där jävla låten ur huvet. Det är den jag lyssnar på just nu. Faktiskt.

Drömmen, ja. Den var ju rolig. Det började med att jag stod med nån okänd person på ett gammaldads träskepp. Vi åkte runt i nån sjö av nått slag, där det växta kala träd upp ur vattnet. Den okände personen berättade för mig att det var så kallade Joshua trees. Givetvis började jag tänka på U2 och av nån anledning började vi sjunga på "Stuck in a moment you can't get out of". Vi stod där och hade trevligt.
Sen var
Elin, Jonte och nån snubbe som jag tror varit på fest här hemma nån gång där. Vi hoppade av skeppet och de lurade in mig en barrskog. Där tyckte jag det var fint med alla gröna barrträd. Så jag sa "Vad fint och grönt det är med alla barrträd." Vi gjorde en skarp högersväng och helt plötsligt var vi på ett helt annat ställe, där det inte fanns några barrträd. Där fanns det äppelträd istället som stod i exakta, raka linjer. Jag tyckte inte det var lika fint, eftersom de var planterade så exakt. Så jag sa "Den här äppelskogen var inte alls lika fin, den är ju planterad."
När vi gått ett tag försökte Elin, Jonte och snubben som jag tror varit på fest här hemma nån gång stänga in mig i ett konstigt rum. De lyckades inte, utan började istället jaga mig tillbaka till den planterade äppelskogen. De hittade en massa äpplen, som fallit från träden, nere på marken. Jag hörde nått om att "vi dödar henne". Sen så försökte de pricka mitt huvud med de hårda äpplena, så att jag skulle dö. Jag trodde att jag skulle dö också, men det gjorde jag inte.
Jag kom tillbaka till vattnet och hoppade i. Jag dök ner nåra meter och tittade åt sidan. Där var det en jättestor tv-skärm. På tv-skärmen visades olika filmgenres man kunde välja mellan. Men såg hur ikonen flyttades upp och ner och stannade plötsligt på "erotisk film". Jag tänkte "oh shit man" och började simma därifrån. Det enda jag hann se var Kirsten från OC som låg på en säng med snuskmin och sexiga underkläder.
Jag simmade upp till ytan. Vid ytan vaknade jag.

Och ja, jag är också orolig över min psykiska hälsa.

Dagens låt: U2 - Stuck in a moment you can't get out of

Konstig blogg och fotocollage.

Gud så konstig bloggen har blivit. Jag är lite rädd, ärligt talat.

I fredags träffade jag Cissi och
Melinda. Har inte umgåtts på hur länge som helst. Det var väldans trevligt, fick en att längta tillbaka lite faktiskt. To the good old days.

Igår kände jag mig lite pysslig. Det är inte ofta jag gör det. Så då fick jag för mig att göra ett litet fotocollage, att ha på skjutväggen eftersom den är så ful. Så jag gjorde ett fotocollage. Det blev lite litet, men roligt var det.


Jag håller mitt löfte, jag.

Jag lovade ett mer positivt inlägg och som tur är kan jag hålla det.
Tack våre vår niceiga schemaändring började jag inte förrns 9.50 idag. En lektion innan lunch, två efter, man kan verkligen inte klaga.
Engelskan var grymt rolig. Den roligaste på väldigt länge. 4 trötta tjejer som ska spela ordspel, gosh, så det kan gå.

Imorrn är det fredag, finally. Ska träffa Cissi och
Melinda, något som inte har hänt på...säkert ett år, om inte mer. Hoppas vi åker skridskor, eftersom det är någonting jag är ruggigt bra på.
Annars är ju ironi min starkaste sida.


Jag är inte ens ledsen över att jag har ryska imorrn bitti. Kan vara för att jag för en gångs skull har gjort läxan. Woho!