Helsingfors, here I come!

Idag bär det av på kryssning, till Helsingfors. Det ska blir väldigt skönt att få komma iväg lite. Är dock lite orolig över buffén imorrn kväll, med tanke på att jag är rätt liten så är risken stor att jag blir nedslagen av en stor, tjock, hungrig gubbe. Folk är ju helt galna på såna där ställen, förstår inte hur de kan äta så mycket heller. Bara för det är "Ät så mycekt du vill", liksom. Pfft. Folk går igång på helt fel grejer.

Igår planerade vi inför 9:ans show, blev nominerad till "Årets MVG-barn". Vet inte riktigt hur jag ska ta det, men positiv som jag är så får jag ta det som en komplimang. Sen att folk ville ha in mig, Elin och Fia under kategorin "Årets Estet" gjorde att jag blev lite fnissig. Eller, MYCKET fnissig, med tanke på att ingen av oss är speciellt estetiska.

Och eftersom jag ska vara borta hela helgen (plus det faktum att jag är tjej), så måste jag gå och packa nu. Vi ska trots allt åka om en timme.

Dagens låt: Kent - Saker man ser

Håkan! Håkan! HÅKAN!

Håkan Hellström 2 september, OMG! OMG! OMG!

Ja, jag är rätt glad över att Håkan kommer hit och spelar. Har ju inte sett honom sedan augusti förra året, börjar få lite abstinens här! Sjätte gången blir det alltså, mh....
Så sa Jonte idag att han nog inte skall med till Hultan. Kan inte säga att jag är överraskad, men det hade ju varit väldans trevligt om han följde med. Håller dock med om att deras line-up inte är så värst lockande, men man kan ju inte missa The Strokes heller. Går junte.
Efter dagens löpning på idrotten kom jag till en inte alltför kul insikt. Jag har tappat allt vad kondition heter (inte för att jag nånsin haft BRA kondition, men det här garvar man ju bara åt), så nu måste jag verkligen börja träna, så här kan man ju inte ha det.
Så för att komma igång så snabbt som möjligt skall jag bege mig ut och gå nu.

Over and out.

Dagens låt: Håkan Hellström - Ramlar


Latdag i soffan.

Idag har jag legat i soffan hela dagen. Men skolan då undrar ni? Jag struntade i den idag, inget kul att vara där när man mår väldigt illa och har ont i magen. Jennifer tror jag är gravid, jag hoppas inte det .Det vore inte kul, jag är inte så förtjust i barn. Smidigt att bli storasyster snart dårå.
Så det har, som sagt, varit soffan hela dagen. Jag skäms lite. Jag åt en cocostopp nyss. En sådan där med choklad/cocos-överdrag och skum i. Och ja, jag skäms ännu mer.

Imorgon är det onsdag. Den värsta dagen på hela veckan. Det känns som om att om jag överlever just denna onsdag, så kommer resten av terminen att flyga fram. Det är bra, då slipper jag allt detta. Behöver aldrig se de där människorna nått mer. Så kommer jag få in lite allvar och mer ansvar i livet också.

Mammsen och jag ska ut och gå nu. Känns som det är bra för mig, med tanke på hur min dag sett ut. Det är också bra pga. det där lilla extra. Hur fånigt och fåfängt det än låter så mår jag faktiskt lite dåligt över det. Och då finns det inget annat att göra än att ta tag i det, antar jag.

Dagens låt: The Strokes - Electricityscape


Ungdomsmottagningen

Idag var vi på ungdomsmottagningen. Jag brukar inte tycka det är pinsamt att snacka om sex och sånt, men när en kvinna på 50+ frågar oss vad vi brukar kalla våra könsorgan blir man ju lite fnissig/generad. Känns som om hela grejen inte var speciellt givande, man vet väl med sig själv att man inte ska ha sex om man inte vill det. Duh.
Matchen igår ja, usch och fy vad jag hatar att förlora. Vi var ändå rätt många från Peking Fanz där. Såg några bekanta ansikten också, det var kul. Menmen, man får inte ta det för hårt. Det är många poäng kvar att spela om!

No borde man kanske böjra plugga tekniken, det är ju trots allt förhör på fredag.


Over and out.


IFK och skrivkramp.

Jaha, premiär i superettan idag då, mot Assyrisk i Södertälje. Inte något bra fotbollsväder ute direkt, men vad gör man inte för att stötta sitt lag! Hoppas för IFK:s skull att de vinner, annars blir jag riktigt pissed.
Det är faktiskt svårt att skriva en egen låt. Tro mig jag vet. För jag måste göra det till musiken, men jag kommer inte på mycket att skriva. Är väl i princip klar med första versen. Man skulle kunna säga att jag har fått skrivkramp. Det är jobbigt ska ni veta.


Ångest och The Strokes

Imorgon är min sista sovmorgon innan skolan börjar. Imorgon, på min SISTA sovmorgon, får jag bara sova till 9.30. Så går det om man vill ha hjälp att laga sina favoritbyxor.
   Skolångesten börjar komma fram nu. Vill egentligen inte gå dit. Orkar inte med alla dessa hjärndöda idioter. Men, man får se det från den ljusa sidan. Om åtta veckor är det slut. Då behöver jag aldrid se dem mer. Det är enbart deras förlust.
   Jag har försökt att göra ett uppehåll med mitt Strokes-lyssnande. Jag klarade 2 dar, oerhört bra gjort om ni frågar mig. Nu måste jag dock lyssna ungefär hela tiden som kompensation. Hultsfred känns helt plötsligt så nära!
   Avslutningsvis tänkte jag summera påsklovet -06, det allra sista som liten högstadiefjolla.
   Början var faktiskt riktig seg. Det hände inte nånting, utan man gick mest hemma och slöade. Det kan vara väldigt skönt, men just den här veckan kändes det riktigt pissigt. 
   På tisdagen börjar saker och ting hända. Jag, Jonte, Elin, syrran, Sanna, Lasses och Råbärt satt på Världens. Trots att det också blev en lugn kväll kände man att alltind började komma igång. På onsdagen träffade vi folket Det var riktigt trevligt, som vanligt.
   På torsdagen spelade vi Laserdome, kuligt men resulterade i träningsvärk som fortfarande sitter i.
   Fredagen. Den bästa kvällen. Vi träffade folket igen, var ännu mer trevligt än på onsdagen. En ruggigt kul kväll som slutade med tre(!) pizzabitar och film i min säng. (Ja, jag var ensam och JA det låter lite lamt)
   Lördag-söndag. Där har man ju mest ätit äckelmat och jävligt mycket godis. Eftersom jag har lite ångest över kalori-intaget vill jag inte prata så mycket om det.

   Och nu gott folk skall jag kila bort till Melinda för en liten promenix och girltalk. Det är ju tur att man har så många fina vänner att dela livet med.

Over and out.


I-landsproblem och Albion.

Imorse hade jag ett problem. Ett riktigt I-landsproblem. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha vanlig filmjölk, filmjölk med blåbär/hallon-smak eller naturell yoghurt. Det kändes tungt. Till slut blev det vanlig filmjölk. Den var god.
   Igår ikväll var det trevligt, som vanligt. Känns som att det inte kan bli tråkigt med dem. Jag har kollat texten till Albion nu också, känns som att man fattar mer av vad de ylar om då. Igår var det ju mycket prat också. Inte sånt här ytligt prat, utan vettigt prat. Vissa tyckte att de sa saker de inte borde, men jag tyckte det var trevligt att de öppnade upp sig lite. Så fick man reda ut lite saker och inse hur mycket vissa människor betyder för en. Det var känslosamt men skönt. Ett bra slut på en bra kväll.

Påskkärring och laser.

Det är inte bra att fylla 40. Fråga mamma. Igår var hon tvungen att klä ut sig till påskkärring och sälja påskkort på stan. Kanske inte så värst smickrande, men det var ju roligt för oss andra att se på.
   Sedan var vi på Laserdome i fyra timmar. Jag spelade som en galning, måste själv få säga att jag är rätt bra på det. Jag och Fia ägde alla på karaoke också, Franz Ferdinand - Take me out blev det. Egentligen ägde jag och Fia alla på allt. Vi är bäst helt enkelt. 
  


Children of the Corn 3

Kom precis hem från tandläkaren. Jag tycker inte om när folk man inte känner gräver i munnen på en. Den här kvinnan skulle hacka och rispa på mina tänder med en JÄTTEstor krok också. Sicket svin.
   Igår kväll var det trevligt. Nice att träffa Mr. Råbärt igen, han har ju haft en tendens till att hålla sig undan den senaste tiden. Men nu är det slut på det, serru!
   Senare på kvällen såg vi på skräckfilm. Vi fick en otrevlig överraskning när vi skulle se Land of the dead. Något smarthuvud hade lagt i fel film, istället var det Children of the corn 3(!). Namnet på denna film gjorde att en skrattvåg spred sig i rummet och förstörde skräckstämningen. Vet inte om det var själva namnet eller det faktum att man var trött som gjorde att man skrattade så mycket. Men det spelar ju egentligen ingen roll, roligt var det.


Lov.

Nu är det lov. Lov är skönt. På lov kan man sova och leka länge på kvällarna. Det gillar jag.
Ikväll blir det Världens med folket. Mycket trevligt ska det bli, för jag gillar folket. Folket är trevliga.
   Nu är det bara 66 ( plus 1-2?) dagar kvar till årets händelse. Dagen med stort "D". Grymt ska det bli. Tillsammans med Lövis, mh.

Usch

Jag är nervös. Jag vill kräkas. Jag vill sjunka under jorden och försvinna.
Så går det om man tar på sig den rollen.

Jag är jävligt trött på de där nu. Känns ju som att de bara borde låta oss vara, ska det aldrig ta slut? Förstår inte var de får all sin energi ifrån. Nästan så man blir lite imponerad av hur de orkar hålla på.
   Men hon är ändå äckligast av de alla. Drar nytta av att folk sprider sån där skit om oss, trots att vi tagit hand om henne under alla dessa år. Hoppas hon är nöjd nu.

   I helgen (och på lovet) ska jag ha massa kul. Det har jag bestämt. Då får man ur allt det där ur skallen. Folk vill jag träffa, massa folk. En massa kul folk. Musik ska jag lyssna. Massor av musik.
   KUL SKA JAG HA!

Och för er små, ja, kan inte komma på nått vettigt ord som beskriver er tillräckligt illa, jag hoppas en missbildad afrikansk elefant kommer och kör upp sin snabel i röven på er. Och medans ni skriker av smärta ska jag dansa runt er i ren triumf iklädd inget annat än ett par smutsiga converse (JA, de ska vara smutsiga, bara ni som inte fattar det, modefjollor) och en sliten gitarr. Jag ska sjunga på Håkan Hellström - Hurricane Gilbert, men endast denna textrad "Visst känns det fint att va vid liv..." om och om och om igen.

1 april.

1 april är den bästa dagen på hela året, nej inte för att man får luras. Det är bara nått speciellt med den här dagen. Allt känns bra, det är vår, varmt och man har en hel sommar framför sig! Det är nu man sätter på Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen och springer runt i en härlig glädjeyra.
   Tyvärr så har jag blivit sjuk denna dag, så att springa känns inte direkt som något bra alternativ. Nää, jag sticker tydligen på fest sen istället, med Sanna och Lasses. Så nu skall jag ladda upp med panodil, c-vitaminer och sånt där tjafs så att jag mår bättre till kvällen.
   Over and out.