Handboll = bruten fot.

Igår var vi (vi = jag, syrran, Sanna och Arvid) i Mässhallen. Vad gör man då i Mässhallen på en torsdagkväll? Jo, man kollar när "Lite annat folk":s lag spelar handboll. Det var mycket trevligt. Tyvärr fick inte "Lite annat folk" spela just den här matchen, men att huvud taget vara uttagen i A-laget i en så hög division är ju väldigt bra. Faktiskt.

Matchen hade varit något mysigare om inte den där stora killen i "Lite annat folk":s lag brutit foten så där olyckligt. Benet stack nästan ut ur huden så där läskigt. Man led med honom. Verkligen.
Efter matchen stack vi hem till Arvid för att komma igång lite innan han, syrran och "Lite annat folk" skulle ut på krogen och se David and the citizens.
Eller, det var tänkt så i alla fall. Syrran fick nämligen migränanfall och vi var tvungna att åka hem efter bara en halvtimme, ungefär. Kändes bra att hon mådde dåligt av naturliga orsaker den här gången och inget annat. Hon har ju en tendens till att bli dålig hos Arvid, han har säkert lagt en förbannelse över sin lägenhet.

Imorrn ska vi till Sörping och fira barn/gosse/kille/ungdom som fyller år. Nice.


Kommentarer
Postat av: felix

visst fan! jag skulle ju med på den matchen...

2006-09-15 @ 22:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback